Travelista

Snaps from Laguna Beach <3

 • Skrevet 11.08.2014 klokka 02:09
 • Kategori: Reise

Fell in Love with Laguna Beach <3

 • Skrevet 07.08.2014 klokka 21:32
 • Kategori: Reise


Neste stopp på turen er Laguna Beach. Det er rett og slett vakkert her. Himmelen falt ned og laget ett lite magisk sted kalt Laguna. Vi bor på Pacific Edge hotel. Hotellet er verdt turen i seg selv. Med beliggenhet rett på stranden. Vi er så heldige å ha fått rom med utsikt over havet og egen balkong. Jeg elsker store hotellrom med god plass. Muligheten og følelsen til å våkne av at bølgene slår inn på stranden er ikke mulig å forklare. Lar bildene tale sin sak!


Følg meg på Instagram: Travelistaa

#reise #travel #travelista #blogg #ferie #laguna #Cali #california #

Santa Monica

 • Skrevet 07.08.2014 klokka 19:03
 • Kategori: Reise
California dreaming. Vi hadde en dag ute i Santa Monica. Selv om Hollywood er flott så er det noe med stemningen her når du kommer til ett sted med strand. Magisk å kunne tusle langs promenaden opp i gå gaten og finne seg ett sted å se på mennesker. LET ME TELL YOU.. jeg kan sitte i timevis når jeg har nok å titte på.  


#reise #travel #travelista #california #cali #LA #blogg #hverdag #sommer #ferie #sol

Runyon Canyon - Los Angeles

 • Skrevet 05.08.2014 klokka 21:25
 • Kategori: ReiseSporty Spice. Runyon Canyon er ett magisk lite lufte rom i en ellers veldig pakket by. Vi dro rett fra Hollywood skiltet igjennom byen og ut for å lufte oss.  Helt utrolig deilig å få rørt litt på kroppen. Etter vi fikk parkert bilen dro vi opp i parken, det finnes 100 forskjellige ruter og tusle. Dessverre er jeg født med dette nysgjerrig genet så jeg lurer på hva jeg kan se på hver ny topp. En liten runde ble til tre timer på opplevelses tur i Canyon opp og ned skråning off og on track.
Siv er klar for motbakken =)Grei utsikt allerede fra første topp.

første topp unnagjort !!Ny topp for tur. Tror alle her er høye, for trappetrinne var sykt lange.Litt ruter og velge mellom.

Jeg har jo da sett Fredrik i NYC Brokers, prøver på hans spark ! *sett bedre*

Ooops.. Kan ikke alltid følge reglene. Komme seg ned igjen var litt mer trøblete enn å komme seg opp.Svette og litt solbrente. Hadde det ikke vert litt bris der oppe hadde jeg vert fritert på alle sider.  Lykkelig dag i La :D

#travelista #travel #reise #cali #california #LA #blogg #sommer #ferie #running #trening

HOLLYWOOD SIGN!

 • Skrevet 05.08.2014 klokka 09:08
 • Kategori: Reise

Los Angeles sa hei når vi våknet i dag. Hadde ikke noe valg, måtte la rokkefoten gå litt a glede, stående i sengen dansende til alt for dårlig musikk forsto jeg at nå er jeg faktisk på tur! Tror vi begge var spent og hadde alt for mye energi i kroppen. Etter reise i nesten 22 timer så merker man at aktivitet var nødvendig. Håpløse turister som vi er, stod Hollywood skiltet høyt på listen. Først en kaffe på Starbucks, litt koffein i kroppen får start på dagen.

 Stas å rulle ut av hotellet i vår egen sorte kabriolet Mustang. Musikken alt for høyt, taket nede og brumming under føttene rånet vi opp The Hills til skiltet. *fryd og lykke* Jeg overdriver ikke når jeg sier man kjenner bilen brumme hver gang man trykker inn pedalen. Kanskje jeg har en gjemt råner inni meg.

Siden vi kjørte bil hadde vi mulighet til å stoppe litt unna alle turistene. Vi fant ett fint sted med utsikt rett på skilte. Tuslet litt høyere opp å vips så var det nesten ikke mennesker.

Elsker livet i California. Herfra dro vi opp til runyon Canyon. Stay tuned.

Følg meg på instagram: Travelistaa

#reise #travel #travelista #california #hollywood #trening #photo #sommer #ferie #blogg 

 

California Dreaming

 • Skrevet 22.07.2014 klokka 13:46
 • Kategori: Reise


Heisann alle..


Nå er det evigheter siden siste innlegg. Liker best å skrive når jeg er på reise. 

 

Men nå er det virkelig ikke lenge igjen. 12 små dager så sitter denne stumpen på flyet over til California. Nå føles det som om klokken går baklengs. Pretty pls skru tiden frem, 3,5 uke venter med så mange flotte opplevelser. Saltvannshår og Beach bølger her kommer vi.  

Vi har brukt nokså lang tid på å finne riktig rute for oss. Det er jo så mye å se! 3,5 uke høres lenge ut, men det går så fort !! Planer er å gjøre en rute som ser ca slik ut:

Reiserute.

·         Los Angeles

·         Laguna Beach

·         La Jolla

·         San Diego

·         Palms Springs

·         Vegas

·         Santa Barbara

·         Napa

·         San Francisco

Noen som har vert her før? Selv om jeg har sett mange av stedene før kan jeg ikke vente med oppleve alt igjen. Tar imot tips med takk om dere vet om Restauranter, attraksjoner osv.

 

#reise #travel #travelista # sommer #ferie #California #blogg #hverdag #sommer #sol 

 

From Warsaw With Love

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 13:43
 • Kategori: Reise

We landed back in Norway Monday night, but I could still find some snap shots from Warsaw.

Cutest bakery sign <3

 

University

Adorable Italian restaurant (know nothing about the food ;)

 

Loved this restaurant and the food ;) Such a foodie and Poland varies from the biggest mountaintops to the lowest valleys when it comes to culinary experiences.

Who doesn?t love a day at the spa, best way to start the morning with a relaxing massage <3


One thing I really loved was all the green parks. It kind of let the city breath. Feel less crowdy and open.


Marriot, our hotel for the trip

It feels good to be home, but my love for travel cannot keep me in Norway for too long. Next weekend will I explore Amsterdam! Super excited.

 

You can also follow me on Instagram: Travelistaa 

#travel #travelista #travelblog #reiseblogg #reise #sommer #sol #photo #ferie #hverdag #blogg #

 

 

24 timer på reise.

 • Skrevet 23.05.2014 klokka 14:54
 • Kategori: Reise

I`m so blessed to be able to travel a lot in my work. Such a motivational factor for keep on working on my goals. Sometimes I still secretly wish for new destinations. This time that was not the case. Frankfurt was on my schedule. I think I have been in that city at least 10 times, maybe more. Nevertheless, who is counting? Right?

24 hours in and out of the city, such a bummer being inside when there was this beautiful weather outside, the sun was burning and everyone was drinking beer ;)

You know Germans? they love their beer ;)

However, one thing I have to say, this city is growing on me. The first times I visited Frankfurt in grown up age, I thought it was a bit grey and boring, it is Germanys fifth largest city with approximately 700 000 inhabitants in the city and around 2,500 000 million people if you count the suborns. Since it is the largest finical centre in continental Europe, it does attract a lot of different business.

I wanted to show you some pictures from my 24 hours in Frankfurt and show you some of the beautiful sides of the city.

 

 #reise #hverdag #travel #travelista #Germany #Frankfurt #blogg #sommer #sol #inspirasjon

 

 

Michelin restaurant nr to!

 • Skrevet 13.05.2014 klokka 11:30
 • Kategori: Reise

I San Sebastian var det klart for en ny restaurant med stjerne i Michelin guiden. Selv hadde jeg vel større håp om tapas. Men restaurant Mirador de Ulia sto altså på planen. Hvis det er en ting de kan skryte av her må det være beliggenheten. Med fantastisk utsikt ligger denne restauranten å ruver over byen.

 

 


 

Rett nr 1:

 

Rett nr 2:

 


Rett nr 3:


rett nr 4:

Jada det er hva det ser ut som, servitøren syns jegs piste så lite. La meg bare si jeg hater ansjos ;)


Rett nr 5:


rett nr 6:


Flere av dere som har vert på Michelin restaurant? God eller dårlig opplevelse? Hvor var dere ?

 

#blogg #reise #travel #travelista #Spain #Spania #hverdag #mat 

Den følelsen når man drar fra en Michelin stjerne restaurant sulten!

 • Skrevet 12.05.2014 klokka 13:21
 • Kategori: Reise

Jeg kom hjem fra Spania søndag ettermiddag, bagasjen min greide jo selvfølgelig å bli igjen, så krysser fingrene for at de greier å levere den på døra mi i dag.  Jeg har fortsatt lyst til å dele noen av opplevelse jeg hadde.

Vi hadde ca. 24 timer i Bilbao hvor vi var invitert til å spise middag på Etxanobe, restauranter åpnet sine dører i 1999 og ligger i øverste etasje på en veldig spesiell bygning i Bilbao. Med utsikt over eleven og de moderne bygningene rundt, skaper restauranten i seg selv ett litt spesielt inntrykk. Fernando Canales er både eier og kokk og prøver å holde på tradisjoner med en kreativ vinkling, han er vist Spanias svar på Gorden Ramsay og hare flere tv programmer, denne restauranten har vist fått en stjerne Michelin guiden. Jeg trodde ikke jeg var så kresen lenger, men jeg måtte krype til korset og si at veldig mye av maten på slike restauranter blir veldig sært.

La meg vise dere menyen.

Rett 1:Rett 2:Rett 3:

 

Rett 4:


Rett 5:


Rett 6:


Rett7:Rett 8:


Rett 9:Når man nesten er sulten etter 9 retter? Da får jeg bare innfinne meg med at jeg er litt kresen ;)

Noen som gjetter hva rettene er?

 

#reise #travel #travelista #blogg "#hverdag #lifestyle #Food #mat  

Ett prinsesse hotell.

 • Skrevet 11.05.2014 klokka 22:38
 • Kategori: Reise

Vi ankom San Sebatian i går å sjekket inn på ett fantastisk 5 stjerners hotell med utsikt over Urumea elven. Hotel Maria Christina er en del av starwood kjeden og represterer den del av luxuary collection delen. Jeg elsket hele stilen på dette hotellet! Fra byggningen som kan minne om ett prinsesse slott, til sengen som talte tre skritt lang. Hotell frokost for meg er tidenes luksus og her var det ett lite stykke av himmelen.#blogg #reise #travel #travelista #spain #SAnSebastian #hverdag #life #lifestyle

24 timer i Bilbao

 • Skrevet 09.05.2014 klokka 11:54
 • Kategori: Reise

Snapshoots fra Bibao.

Skriver litt mer senere, men hadde lyst til å dele noen bilder med dere.Noen som har vert her? Hva syns dere ?

#reise #travel #travelista #blogg #hverdag #spania #bilbao

En dag med vin i Spania

 • Skrevet 08.05.2014 klokka 23:26
 • Kategori: Reise

Det har vikrlig vert en dag med vin i mange former og fasonger. Vi har tatt turen ltt enger inn i Baskerland. Det skjer så mye hele tiden, så er bare å hold epå hatten i det fantastisket været.

Under finner dere bilder fra vin maling. Helt nytt for meg, men veldig beroligende aktivitet med deilig musikk i bakgrunn, men alt med en splash av sol på kan vel ikke gå galt for en Nordmann.

Vi dro vidre fra vinmalingen til Marques de riscal resort & winery. Fantastisk byggning i en liten by. Sier bare Brad Pitt har bodd her ;) Vi ble tatt med rundt på hotellet og i alle de forskjellige vin husene og avsluttet med vin smaking.
Noen som kjenner seg igjen ?

#reise #hverdag #travel #travelista #spain #bilbao #blogg #norwegian #fun

Flashback Las Vegas

 • Skrevet 14.03.2014 klokka 09:49
 • Kategori: Reise

Sky is not the limit

 • Skrevet 18.02.2014 klokka 18:37
 • Kategori: Reise

"Jeg skal ut å reise jeg!"

Kaster seg ut på nye eventyr, med posen full av forventning klar for noen dager i en lykkelig tilværelse. Tankene svirrer rundt alt jeg kan fortelle når jeg kommer hjem, alt man skal oppleve, menneskene man skal treffe og stedene man skal se.

Når jeg sitter på flyet 36. 000 fot oppe i lufta, sammen klemt mellom åtti-nitti andre mennesker, med flybrusen i ørene, slapp ferdig pakket mat og 9 nye timer forran meg så kan jeg ikke la være og allikevel klype meg i armen å tenke hvor heldig jeg.

Hvor heldig er vi ikke som kan forflytte oss så fort, få sett og lært så mye på så kort tid. Verden i dag ligger regelrett foran våre føtter. Alt du trenger er å tørre.
Du vil alltid møte mennesker som forteller deg at du kan ikke leve ut drømmene dine. Men vet du hva "Never say never"

Reisen er mitt hjem!

14 dager så går turen hitt !

Hvor reiser du neste gang ?

#Travel #Reise #Vegas #Travelista #hotel #USA  #hverdag #jobb #blogg #adventure #fly #drømmer

Going back to Vegas !

 • Skrevet 22.01.2014 klokka 10:03
 • Kategori: Reise

Happy go Lucky. I mars reiser jeg tilbake, en uke med jobb i Sin City. Som jeg gleder meg! 

Dette blir fjerde gangen min i denne fantastiske byen. Noen som har noen gode tips?Så langt har jeg testet ut Planet Hollywood, Circus Circus, Venetian, Cosmopolitan og denne gangen er det Paris som står for tur. Noen som har bodd her?

 

#travel #lasvegas #vegas #blogg #usa #reise #resieblogg #travelista #jobb #work 

Restaurant Lavo New York - tips

 • Skrevet 09.01.2014 klokka 09:23
 • Kategori: Reise

Den siste dagen dro på Lavo for lunsj. Lavo ligger rett ovenfor Tao og er en Italiensk inspirert restaurant. Jeg kjenner Lavo litt fra Las Vegas, her den første restauranten ligger. Lavo er også i familie med Tao siden de har samme eierskap. Dette er det perfekte stedet for lunsj og drinker etter jobb. De har faktisk en klubb på kveldene også, men der har ikke vert. 

 

Servitøren vå var kanskje tidenes søteste dame, syngende og dansende og fryktelig blid gjorde hun vårt lunsj besøk til en veldig god opplevelse.

Tidenes burger i New York!

 • Skrevet 08.01.2014 klokka 16:18
 • Kategori: Reise

Ønsker du en ordentlig burger med amerikansk størrelse? Oldhomestead, her kan du velge og vrake fra vanlig, filet migion eller kobe burger! Dette er ett typisk Nyc resturant som du må vite om får å finne! De som spiser her er lokale og lokalene er ikke like imponerende! Men det som teller her er service og ikke minst tidenes hamburger ! Legg merke til løkeingene, sto det var ett par på burgeren ! Ett par ?

Let's go Rangers, Let's go!!

 • Skrevet 07.01.2014 klokka 06:45
 • Kategori: Reise

Madison Square Garden!! Rangers vs columbus! For en opplevelse, med arenaen fullsatt startet kvelden med USA sin nasjonalsang!

For en annerledes opplevelse enn i Norge! Rammen rundt Arrangementet med alle stedene man kan spise mat, kjøpe alkohol, brus og popcorn! Shopen med alt av Rangers effekter! Jeg greide jo å ta med meg drakt, to capser, foamfinger (det må man jo ha) og en kalender! Alle snakker med alle, tipp topp stemning! Beste var, lurer su på noe aå spør du, alle svarer og er mer enn villige til å forklare spillet, samtidig som arrangørene virkelig inkluderer deg som publikum!

Må vel inrømme jeg ikke kan stor om Hockey, puck, mål, 5 spillere en målvakt! Det er det! Men det tenkte jeg ikke over ett sekund! Menneskene rundt deg blir som dine venner og man heier frem laget som om det ikke var noen i morgen! Dessverre så var ikke dette nok til at vi dro seieren hjem! Kampen gikk helt til straffer så vi fikk god valuta for billetten ;)

Dette var rett og slett en opplevelse for livet! Vert på baseball før, men toppet lett det! Tok litt film jeg kan vise senere men lagt opp noen av bildene under !

Karaoke in Korea town - New York!

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 14:57
 • Kategori: Reise

Nesten litt flaut men natt til å går hadde vi cravings på karaoke! Hvor drar man da, jo Korea town ! Her kan du faktisk leie egene rom med fult utstyr og kanskje for mange sanger! Vi datt inn rundt halv 1 etter vår fantastiske tapas date i Soho! Tenkte en time holdt, men det ble mer til 3! Hjemme på hotellet halv 5, litt skjeve og fryktelig lattermilde! Hvem hadde trodd at karaoke kunne bli så fantastisk gøy !!

Kanskje tidenes dårligste bilder, men uansett så var det utrolig gøy! Er man flere og har lyst til å hygge seg og le med de man reiser med så var dette overraskende gøy ;)

Tapas i Soho!

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 05:53
 • Kategori: Reise

Jeg må vare tipse dere om denne restauranten! Vi bestemte oss for tapas i går, valget falt på Boqueria! Jeg ble anbefalt denne av en venninne og den sto virkelig til forventningene! Liten og intim, rett innenfor døren er baren og ellers er bordene sirkulert rundt kjøkkenet! Tidenes service og virkelig fantastisk mat! Lamme spydene var til å dø for!

Woodbury outlet! NYC

 • Skrevet 05.01.2014 klokka 17:29
 • Kategori: Reise

Litt annerledes shopping dag! Vi tenkte vi skulle teste ut woodbury som outleten utenfor byen! Vi diskuterte en god stund om vi skulle da en taxi eller om vi hoppet på en buss! Vi endte opp på det siste! Turen ut tar ca 1 time! Når vi først kom opp til stasjonen å så hvor mange mennesker som skulle ut dit, var det nesten så jeg snudde! Tror nok det gikk av gårdet 5 busser kun på den ene avgangen! Men uansett vi kom oss på bussen og var på! Så etter ca 40 min så skjer det! Jada, bussen stopper langs veien! Der gikk motoren på bussen ! Heldigvis var det en buss ikke langt unna som fikk plukket oss opp å kjørt oss hele veien til døra!

Woodbury i seg selv er som en liten landsby med små fine hus! Overrasket meg over hvor mye merker de faktisk hadde som Gucci, Prada, Ysl, Celine, jimmy choo! Selv er jeg ikke super fan av outlets, syns ofte de har veldig mye gammelt, men er su ute etter basic som Nike sko og Levis så er det topp!

Mirror, mirror! NYC!

 • Skrevet 05.01.2014 klokka 15:24
 • Kategori: Reise

Mirror.. Mirror on the wall.. Give us all American breakfast ! Vi startet gårsdagen med ordentlig frokost på hotellets resturant Isoloa! Kanskje om mulig, de beste pannakekene jeg har smakt!

Tao - New York !

 • Skrevet 05.01.2014 klokka 02:43
 • Kategori: Reise

Vi er jo i storbyen for å feire en 30 års dag! Hvor bedre enn på Tao! Elsker stemningen på dette stedet! God dj, sinnsyke lokaler og strålende mat! Utpå kvelden kom det inn en musiker som spilte saksofon oppå musikken som som alt var! Rammen var satt for en flott kveld !

Soho - New York !

 • Skrevet 04.01.2014 klokka 14:09
 • Kategori: Reise

Denne byen er bare fantastisk! Vi bestemte oss for og bruke første dagen nede i Soho. Kanskje min favoritt del av Manhatten, med sine mindre butikker og hyggelig stemning! Siden det har vert snøstorm her, ikke så ille som de gjør det til hjemme, men det har kommet litt snø og det er kaldt! Så åpnet butikkene og restaurantene litt senere enn normalt! Derfor ble det frokost på Starbucks.

Soho er jo shopping mekka! Du finner alt fra mest kjente merkene, til små butikker med så mye spennende og velge i!

Vi hadde tenkt til å dra på balthazar som er Fransk bistro, lite viste jeg om at det kom til å være 1,5 times venting for å få bord! Derfor datt vi inn døra på en litt brun mexicansk bule i stedet ;)

Noen som har noen gode tips for New York ?

Isola resturant New York!

 • Skrevet 04.01.2014 klokka 01:00
 • Kategori: Reise

For en fantastisk by New York er! Når vi endelig hadde landet, kommet oss igjennom sikkerhets kontrollen og inn til hotellet vår var klokken nesten blitt 11 på kvelden! Så vi bestemt oss for å prøve ut den lille italienske restauranten Isola på hotellet! Få i oss litt mat og glass rødvin og få noen tiner søvn så vi virkelig kunne nyte morgendagen! For en stemning denne restauranten kunne by på! Funky, Fresht og veldig god mat!

Endelig, NYC <3

 • Skrevet 03.01.2014 klokka 14:58
 • Kategori: Reise

Etter lang reise, med litt forsinkelser og ankomst i snøstorm så er vi endelig i New York!

Pakkedag, NYC i morgen

 • Skrevet 01.01.2014 klokka 14:37
 • Kategori: Reise

I morgen skjer det! New York!! Eneste som står i veien er en ny runde med pakking. Været i storbyen er jo helt sykt om dagen, det varier vist fra 13 pluss til nesten 20 minus på dagene vi tilbringer i byen.


Denne dagen kan ikke gå raskt nok.

Januar i New York !

 • Skrevet 27.12.2013 klokka 15:30
 • Kategori: Reise

 

Jeg kan ikke vente med å sparke i gang reiseåret 2014 med en fantastisk tur til New York. Byen over alle byer. Jeg virkelig elsker dette stedet. Det er som en diger melting pot med mennesker. Det fine med denne byen er at du aldri vet helt hva du går til. Den har i vertfall en tendens til å overraske meg hver gang.

 Denne gangen gleder jeg meg til å oppleve New York på vinterstid, det er nytt, tror faktisk jeg skal være så Turist at jeg skal gå på skøyter ;) Så er det jo januar så det må jo shoppes, og ikke minst bare nytes. Byen i seg selv gir deg jo en grunn til å pynte deg hver dag.

 

Gleder meg til å kunne sprade i høye heler !! 

Gleder meg til Hygge å glasset og med venner <3
Gleder meg til fantastisk mat <3
Gleder meg til Shopping <3

 
Ikke minst tid med gode venner <3

 

6 Små dager til takeoff <3

New York Guide !

 • Skrevet 10.12.2013 klokka 20:47
 • Kategori: Reise

NÅ begynner reisefoten å lee litt på seg igjen. Jeg kan nesten ikke vente til neste tur. New York og jule/salgshopping står på tapetet. Jeg har vert i denne fantastiske byen 4 ganger før, men aldri fått opplevd julen der. Tenkte jeg kunne dele en liten guide eller kanskje noen små hemmeligheter.

 Generelt

"Kunsten" med NY, tror jeg, er å ikke ville for mye på en gang - plukk ut kanskje 2 ting pr dag dere MÅ se/gjøre, resten av dagen vil uansett gå med til alt det som dukker opp på veien. Jeg ville booket restaurantene på forhånd, hvis ikke kan man risikere og ha gått og surret rundt på tom mage alt for lenge også ender man opp på ett sånn passe sted.Det beste med denne storbyen er kanskje allikevel og bare å tusle gate opp og gate ned  å føle byen på kroppen, se livet  og kulturen.

 

Opplevelser

 

En tur i Central Park er et MUST, gjerne tidlig på morgenen før resten av byen har våknet. Med en kaffe fra Starbucks og gode sko kan det nesten ikke bli bedre, gjerne første morgenen da man likevel har jetlag  


Washington Square Park (ved NYU), der er det alltid masse liv, kunstnere, gateartister etc.

 

På Times Square får man kjøpt restplasser billig til ulike Broadway forestillinger. Halvprisbilletter er nemlig til salgs hos TKTS sine kontorer på samme dag som forestillingen. TKTS har to utsalgssteder, en på Times Square, og en på South Street Seaport.

 


Mange av tingene man bør oppleve i New York er ganske selvskrevne, Men noen tips skal jeg prøve å dele allikevel.

Top of the Rock
Top of the Rock er utsiktsstedet på toppen av Rockefeller Center. Hvis man skal opp for å se på utsikten er dette å anbefale fremfor Empire State Building. Det er kortere kø, færre mennesker, og faktisk mye bedre utsikt. Hvorfor er utsikten bedre? Jo, for det første har man uskjermet utsikt over Central Park, og for de andre så kan man jo se Empire State herifra, et av de fineste byggene i New York på kveldstid (for da lyser de det opp i forskjellige farger).

Tenament Museum
Et museum i LES (Lower East Side. New Yorkere elsker forkortelser på ting, så det er bare å lære seg LES, Soho, Noho, osv.) som gir guidede turer i et gammelt hus. I løpet av turen får man fortalt litt om historien til de som bodde i huset, og man får forståelse for hvordan det var å bo i New York før i tiden når det var trangt å bo og tøft å klare seg.

Staten Island: South Beach Boardwalk
En av USAs lengste boardwalks ligger på Staten Island. Jeg har vært der på sykkeltur (leide sykler i Battery Park og tok med på fergen), men det går også buss fra fergeterminalen. Utrolig hyggelig sted å gå på tur på en fin dag plus at man får sett en annen bydel enn Manhattan. Fergen til Staten Island er gratis og er verdt en tur i seg selv siden man får sett Financial District fra sjøsiden og seiler rett forbi Statue of Liberty. (kanskje ikke tidenes råd i Januar ;)

Hotel:

Denne gange har vi valgt et boutique hotell som ligger i New Yorks funky del Soho. Mondrian Soho skal vist være på Trendy of fresht med litt yngre og hipt klientell
Frokost
-Pastis. French Bistro i Meatpacking district, her er det alltid fult og god stemning

-The Corner Shop Cafe. Kjempe koselig cafe for frokost eller lunsj. Ligger på hjørnet av Broadway og Bleecker. God omelett og ferskpresset juice! Og deilig pasta også!

Lunsj

-Balthazar.  80 Spring Street, 212-965-1414 Her tilbyr de en fransk meny, dette er bistro som er meget populær, ligger i Soho området og det perfekte sted hvis man vil se en kjendis eller to når man er byen. Perfekt sted for lunsj i mellom shopping turene. Kanskje dette er NYC svar på Theatercafeen  

-Max Brenner. Sjokolade butikk og restaurant rett ved Union Square. 841 Broadway, mellom 13th & 14th st. God mat. Hyggelig og annerledes cafe. Her får du sjokolade pizza om du vil

- Felix. Ta turen til Felix på lørdag eller søndag formiddag. Nyt god mat, vin og høy stemning. Brunsjen utvikler seg fra hyggelig prat til dansing på bordene med nye bekjentskaper. Etterhvert flytter festen seg over gaten til klubben Diva der champagnen flyter og stemningen er skyhøy.

Middag

-Tao. Dette er en av de mest populære Asiatiske restauranten i NYC. I det øyeblikket du kommer inn i lokalet er det som du blir tatt med til en annen verden.. Bakerst i restauranten raver det en stor statuett av Buddha og gjennomføringen av hele konseptet er genialt. Her ble jeg servert den beste cosmoen jeg i mitt liv har smakt.. Den var himmelsk! Dette er ett sted du MÅ bestille bord og helst ha litt tid til å ventet, det er meget populært og tålmodighet er ett stikkord.

 

-Italiensk: Lombardi?ser New Yorks eldste og mest autentiske pizzeria i Little Italy. Pizzaene er nydelige, og vinen er rimelig. Det er kanskje fordi amerikanerne drikker øl til sin pizza?

 

-Spice Market. Dette er også en Asiatisk restaurant som er meget populær og ligger godt plassert nede I Meatpacking district. Dette er som Tao en Sexy restaurant som er veldig gjennomført, her finner du blant annet noen av de mest spicy kyllingvingene i byen. Kelnerne går rundt antrekk som kan minne pysjer.. Maten kommer litt når den er klar og blir servert så alle kan dele. Her anbefaler jeg Striped Bass Wok Fried Napa CabbageWater Chestnut and Cucumber & Grilled Strip Steak Garlic, Coriander and Sesam. Lønner seg å bestille bord

 
Barer/Klubber

-Standard Hotel. Her finner du litt for en hver smak, du kan velge å gå inn på siden og ta heisen opp i en fantastisk topp etasje med høy musikk, utrolig sky view og så klart svømme basseng i hjørnet, hvis man skulle ønske og kaste seg uti med kjole og alt tilbehør på.

 -Rett ovenfor gaten fra Standar hotellet ligger den originale coyote ugly baren.

-Lyst på noe litt mer mellow kan du velge Beer garden på siden .. her er det masse mennesker og mye øl, tysk inspirert.-PDT (Please don't tell) For å komme til denne bittelille baren må man gå igjennom en telefonkiosk i en pølse-takeaway sjappe. Veldig morsomt sted med gode drinker

-Marquee, 289 10th ave, finnes i både Las Vegas og sidney.. Velidg kult ;)

Meatpacking er det nye området i NYC klubbene ligger litt på rekke og rad. 1oak, griffin, avenue, the standar, Jane hotel .. Bleecker street må også nevnes pleier og være litt syden stemning her (litt usikker på hvordan det er i januar)


 Shopping:

-Her må dere dra til Soho.. Der finner du alt fra designer merker til de litt mindre kjente butikkene med skatter.

-Meatpacking hfinner du DvF, Alexander McQueen, Moschino, litt dyrt for meg, men verdt en titt

-Det finnes en vintage butikk i brooklyn som heterBeacon Closet i Williamsburg  (ligger en på Manhatten å)

-A Second Chance er kanskje NYC beste vintage butikk.. syns jeg ;)

-Skoavdelingen i 8 etg. på Saks er noe alle jenter burde oppleve. Den har til og med sin egen zip code, så stor er den! Alle skoene er fantastiske, og merkene likeså. Skal du ha sko, ikke gå et annet sted. Steve Madden er et rimeligere alternativ.

 

Gleder meg hysterisk til å reise tilbake. Håper noen av dere kan bruke noen av tipsene jeg har skrapt opp i løpet av turene. noen som har noen bra tips å by på?

Reiseåret 2013 Sep - Nov

 • Skrevet 03.12.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Reise

London

Vi reiste ned til London denne gangen for min far ble 50 med kjøpte The Wall billetter med Pink Floyd i baklommen. Her feiret vi med middag på Hakkasan, kanskje fortsatt min favoritt restaurant i London, med litt asiatisk inspirert mat og stemning i veggene. Musikal er jo nesten mandatory hvis man reiser til London, så vi dro videre på Rock of ages. Lenge siden jeg har ledd så mye av en musikal som jeg gjorde av denne. Den var rett og slett super bra. Ellers var jo konserten på Wembley stadion hinsides, å tenke på reaksjonene dette albumet laget for så mange år siden og hvor kontroversielt det var. Hele albumet er jo egentlig en stor protest. 

Praha

Vi reiste til Praha på studietur. Rett og slett for å bli bedre kjent, se hva den har å by på. Selv syns jeg Praha var en vakker by med så mye spennende bygning og kultur og ikke minst fantastisk god mat

 
Gdansk / Sopot

VI reiste på tur for å feire en god kamerat av oss sin 30 års dag. Jeg har vert i Polen og Gdansk før og jeg er ikke noe mer frelst etter denne turen. Vi hygget oss masse men det var nok mer menneskene enn stedet i seg selv som gjordet dette. Vi bodde sentralt og fint på Hilton hotellet. Kan absolutt anbefale det.Reiseåret 2013 Juli - September

 • Skrevet 02.12.2013 klokka 11:54
 • Kategori: Reise

 

Korsika.

 

Tour de France 2013 var 100 års jubileumsrittet. Noen sa det var 10 årets viktigste idretts begivenhet, så jeg syns det litt gøy å si man har fått oppleve det. Dette sykkelrittet er virkelig ett sirkus som triller inn i hver liten by. Jeg må vel innrømme at jeg ikke finnes noe mer sykkel interessert enn at jeg syns en tur ut en gang i ny og ned er gøy. Men opplevelsen i seg selv var det ingenting å si noe på. Selv om man reiser opp i løype og venter i timevis for å se syklistene, så er alle kjørt forbi deg i løpet av 15 sekunder.Beach party i Grenaa

 

Tradisjons tro dro vi I år igjen ned til Grenaa for Beach party. Vi har en venn som er med og arrangerer ABC radio sin årlige beach fest, så vi stiller jo gladelig opp som VIP gjester. Det er som regel en lang helg med lat for mye gøy og litt for sene kvelder.


Gran Canaria

 

Trengte en uke med bare avslapning så jeg ble familien på tur til Syden. All inclusive er ikke min favoritt når det kommer til måter å reise på. Men akkurat denne gangen passet det midt i blinken, med litt late dager. Samt en liten tur opp på tinder, som er det høyeste jeg har vert. Å som alltid på familie tur blir det mye minigolf, spill og litt Go Cart. Vi greier jo ikke si nei til litt fart og spenning.
Reiseåret 2013 April - Juni

 • Skrevet 29.11.2013 klokka 11:50
 • Kategori: Reise

München

 

Bauma messen, er en messe for bygg og anleggs bransjen i April måned. Messen ligger i München i Tyskland som kanskje er mest kjent for Øl, Lederhosen og oktober fest. Men uansett er det en relativt livlig by med en litt uformell stemning. Messen er kun vert tredje år og er faktisk verdens største bygg og anleggs messe, den er så massiv at du kunne fint kjørt bil i mellom områdene på messen. La oss si at det spredd på 570 000 kvm. Det morsomste med denne turen er nok felles aften på Hofbräuhaus, ordentlig bayersk aften. Sjeldent jeg ser jeger og øl gå unna i de mengdene som det gjør denne kvelden.

Salzburg

 

Ja hva skal man si, vi tok vel egentlig bare en 1 dagstur fra München, tenkte det kunne vert spennende å se Mozarts by. Byen var jo fin i seg selv, spennende og komme og opp på borgen å se utsikten. Men om jeg kommer til å anbefale denne byen er vel heller usikkert. Er du glad i Mozart kuler vil du føle deg som hjemme.

Stavanger:

 

Man må jo prøve å bli litt kjent i eget land? Jeg syns Stavanger er en fantastisk vakker by som har masser å by på, fikk gått til prekestolen for første gang. Selv om været var grått og trist og jeg ikke så lenger en neste tippen min. Flor og fjære var derimot helt fantastisk. En liten oase i Norge? Unikt er kanskje et stort ord, men det var det virkelig med sine 50 000 blomster og planter som stod klare for å ta oss i mot. Her bruker de vinterhalvåret på planlegge nye kombinasjoner av fargesprakende kreasjoner for  sommer halvåret.

 

 
Bergen

 

Bergen er Bergen, dessverre så slo de ikke til med super vær når jeg var der. Fikk sett en alt for mange hoteller, konsert i parken og fløyen.

Valencia

 

OMG, for en fantastisk by! Jeg syns virkelig at denne spanske perlen var spennende. 4 dager var vi på tur hvor vi fik oppleve, sykkelturer langs en gammel tog linje, vin smaking, katamaran tur, akvarium, spansk mat, sightseeing. Det er en av de byene jeg har vert i år hvor jeg virkelig kunne tenke meg å se mer.  
 

Reiseåret 2013 Jan-Mars

 • Skrevet 28.11.2013 klokka 11:02
 • Kategori: Reise

Marcialonga

Januar er skisport måneden, det merker jeg også på jobb. Kanskje spesielt i år, siden Vm og Marcialonga gikk på samme stedet i Italia. For dere som lurer så er Marcialonga ett flott skirenn i Dolomittene og Val de Fiemme hvor man kan velge om man vil gå 70 eller 45 km på ski. Begge renn går i klassisk stil. De første 22 km går sakte oppover, de neste 45 km er i hovedsak flatt og litt nedover med noen korte oppoverbakker. De siste 3 km mot mål i Cavalese går bratt oppover. Det er nok en av de morsommere turene man gjør siden arbeidsoppgaver er alt fra logostikk, til å heie på deltagerene, bygging av samlings plasser og steking av vafler. Godt med litt annet arbeid en det man får i hverdagen foran pcen.

 Ski Vm Val de Fiemme

Jeg var nede i 2 omganger. Fantastisk morsomt å få oppleve sport på så close hold. Tilsammen var vi omtrent 500 mennesker fordelt på tre turer. Selve arrangementet gikk fra 20. februar til 03. mars. Litt sprøtt å gå i gatene i Cavalese under dette verdensmesterskapet for det var rett og slett som om Norge og Nordmenn bare hadde inntatt Italia. Jeg ler enda på tanken av fulle Nordmenn i alt fra badestamper til sovende i brøyte hauger. å ikke for å glemme privat konsert med Postgirobygget <3
Berlin.

Jeg har vert så mange ganger i Tyskland. Berlin var den byen jeg hadde til gode å få meg, eller vertfall siden jeg var liten. Berlin var en fantastisk opplevelse, selv om været sikkert kunne vert noe snillere med oss, det blåste sidelengs med sludd og snø. Byen i seg slev derimot hadde jo så mye og by på, hoteller, barer, shopping, historie, mat, aktiviteter. Vi fikk med oss Trabi kjøring, Museet som heter story of Berlin, ett ordentlig forseggjort stykket av Berlin, shopping, Fantastiske mat opplevelser og ikke minst fest og morro.Nickelback O2 Arena i London

 • Skrevet 26.11.2013 klokka 16:20
 • Kategori: Reise

Jeg elsker konsert livet. Alle syns vi var spør som dro over til London for se Nickelback, men jeg storkoste meg og før jeg viste ordet av det var konserten over. Det var allsang og rocke tendenser i de 90 min de var på scenen.

video:img3324

 

Helg i London

 • Skrevet 26.11.2013 klokka 10:55
 • Kategori: Reise

En helg i London er aldri feil. Selv om det ikke alltid blir slik man tror på forhånd. Noe vi trodde kom til å bli en helg med alt for mye fest, ble mer en helg med masse hygge og kvalitetstid.


Bobble lunsj på Bills i Soho måtte jo til.Shopping på Westfield!
Konsert med Nickelback på O2 Arena !


Winter Wonderland i Hyde Park. Selv syns jeg det var litt nedtur, minner litt om momarken.


Liten oppsummering av reiseåret 2013

 • Skrevet 22.11.2013 klokka 12:15
 • Kategori: Reise

Når vi har kommet hjem fra London skal jeg få oppsummert reiseåret ordentlig. Fin måte å få landet litt, la bena synke og dra innover seg hva man har fått være med på, hva man har opplevd og hvilke fantastiske minner man faktisk sitter igjen med.  Men en liten snik titt er vel lov?

 

Januar ? mars:

 Marcialonga: Italia, Cavalese Val di Fiemme

 

Ski VM i Italia Cavalese Val di Fiemme over to perioder faktisk

Berlin
April ? juni:

München

Salzburg

Stavanger (teller det?)

Bergen

Valencia
Juli ? august:

Korsika med Tour de France

Beach party i Grenaa

Gran Canaria


September ? desember:

London

Praha

Gdansk / Sopot

Frankfurt

Köln

Dusseldorf

Las Vegas

Forelskelse i en by.. er det så annerledes enn vanlig forelskelse ?

 • Skrevet 21.11.2013 klokka 12:11
 • Kategori: Reise

Har du noen gang forelsket deg i en by eller sted? Jeg reiser mye i jobb og privat og veldig ofte havner jeg i storbyer, noen byer som for eksempel Frankfurt har jeg mistet telling på hvor mange ganger jeg har vert, men allikevel sitter man ikke igjen med noe stort inntrykk verken den ene eller den andre veien.  Noen ganger når man reise i jobb setter man seg på ett fly, man blir plukket opp kjørt til hotellet, så ser du konferanser, messer, innsiden a bussen så blir du satt av på flyplassen igjen og vips så er man hjemme. Når jeg kommer hjem spør folk meg hva var ditt inntrykk av stedet, har jeg egentlig vert der? Selv om de snakker etta nnet språk? Eller har man kun brukt en litt annerledes reisemetode til jobb enn buss og bil, sett omtrent det samme som du gjør hjemme selv og reist hjem for å spise middag?

Jeg liker de byene hvor uansett hvor mange ganger jeg er der så gleder jeg meg alltid litt til å komme tilbake. Tror ikke alltid jeg kan sette fingeren på hva som gjør at man forelsker seg i en by og ikke en annen. Jeg har sikkert vert 10 ganger i Barcelona kanskje en 5 ganger i Paris, hver gang jeg reiser til eller fra disse byene får jeg aldri denne klibringen at man skal tilbake.. egentlig rart siden omtrent alle forelsker seg i Barcelona.

London og New York er to av de byene jeg alltid gleder meg til å komme tilbake til. Hver gang kjenner jeg litt sus i magen som forteller meg at det er noe jeg gleder meg til. Jeg var så heldig for noen år siden at jeg fikk sett Chicago og Vancouver på sommers tid. Det har vert som en liten forelskelse jeg aldri kom helt over. Man vil tilbake, se mer, oppleve mer, gjøre mer, bli bedre kjent.

Er egentlig en forelskelse på en by så annerledes enn en forelskelse i en mann? Først blir man tiltrukket av utseende, Det vakre den har å by på, det trekker deg inn, så viser de deg det han er flink på, så kommer du kanskje litt nærmere på dem, du får se at de møkkete gatene på kveldstid før de får ryddet opp, før alle kommer ut og hilser på morgenen. Men når du blir ordentlig kjent oppdager du de stedene ikke alle vet om! City, Downtown, det urbane, funky eller glamorøse. Så er det opp til en selv å avgjøre om det sjarmerer deg eller ikke.

 

 

London, Next

 • Skrevet 19.11.2013 klokka 15:33
 • Kategori: Reise

Hverdagen begynner å smyge seg opp igjen etter 10 dager i Las Vegas. Syns for første gang på lenge det var tungt å komme hjem. Ofte syns jeg det er godt å komme hjem og få pustet litt rundt sien egne ting. Denne gangen var jeg klar for å snu i døra. Syns rett og slett livet ute på eventyr var mye mer tilfredsstillende enn hverdagen her hjemme. Heldigvis har jeg London å glede meg til på fredag.

Jeg har vert en del ganger i London, fått sett den i regn og blåst, strålende sommer sol, med OL liggende i gatene men denne gangen skal jeg få oppleve london som julens by.

Jeg kan nesten ikke vente med å få stumpen trillende inn på ett julemarked igjen. Jeg elsker julen, det er kanskje den fineste tiden av året. Så fin tid og la de rundt deg vite hvor mye man setter pris på dem. Ikke minst bare nyte alt det hyggelige julen har å komme med.

Vi har vert heldig, så Norwegian fly oss til London. Jeg syns Norwegian er tipp topp, eneste i London er at de lander på Gatwick og ikke Heathrow! Lenger reisevei til London.

 

 

Vi fant ut at vi skulle teste ut Grange Holborn hotel, som er ett 5 stjernes hotell i Midtown District mellom city og Londons West end. Med Fitness, spa og svømmebasseng skal vi nok greie å krype oss ut av sengen på morgenen.

Vi blir hentet på hotellet av noen venner av oss i London. Ingen aning om hvor vi skal, men veldig befriende og få beskjed om at man skal være ferdig stelt og klar for middag, drinker og gøy.

 Lørdagen skal vi få brukt på å tusle igjennom Londons jule gater og inn på julemarkedet. Drikke gløgg og bobler. Kanskje få gjort litt juleshopping og gaver. Bare få være bestevenninner på tur. 

Vi er begge kanskje litt for glad i mat så vi tenkte å prøve ut Dstrkt sin restaurant og klubb på lørdagen. Noen som har vert der ? Det ser i vertfall veldig hyggelig ut.På søndag skal vi la Rocke siden av oss smyge ut. Da er det klart Nickelback konsert på O2 arena. Jeg gleder meg som en liten jente. Har elsket dette bandet siden 90 tallet og barneskolen !
 


Jeg er så ekstremt privilegert som får være med på så mye gøy både på jobb og privat, men jeg er enda mer heldig som får lov til å dele disse opplevelse med verdens beste mennesker.

Zedd Live in Las Vegas

 • Skrevet 14.11.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Reise

En av kveldene dro vi på Light club på Mandalay Bay for å se Zedd.

Det var så kult! Tidenes lyd og helt stappfult hus.

Tipp Topp stemning, pluss litt til !!

 

video:img3127

Viva las vegas

 • Skrevet 14.11.2013 klokka 10:31
 • Kategori: Reise

Noen sier at når ett eventyr slutter starter ett nytt. Hva gjør man når man skulle ønske det første eventyret bare fortsatte? Når vi satte oss hjem på flyet til Norge på tirsdag følte man seg litt tygget, tråkket og satt i vaskemaskin for så å bli hengt opp til tørk. Men der hang vi og full av minner og skrukker som vi aldri kommer til å glemme. Jeg må smile litt, for er det mulig ! Vegas du blir ikke glemt med det første.Det jeg liker best med Vegas er alle de kjente stedene du kan se, selv om det ikke det ekte Eiffeltårnet eller de ekte gatene i Venezia er fortsatt god stemning. Å kunne sitte ute Mon Ami Gabi på Paris hotellet sitt uterestaurant i Solsteiken å se på Vannshowet til Bellagiao er helt innafor.Noe mer en hygge har det vert, vertfall når selve jobben i Vegas var unnagjort. Første som sto på planen var å få tak i hvit Moet og Godiva sine sjokolade dekket jordbær. Da var det gjort og festen var i gang.


Shopping må til, i Vegas finner du alt fra Chanel til outlet til HM, med en margarita eller to fra Planet hotellet satt penge mer løst. Siste kvelden tok vi turen på ett nytt show jeg ikke hadde sett før. Thunder from Down under. Jeg rødmer fortsatt med tanken. Skal man si det er ett ultimat jente show? Eye candy ?

Nr2 var min favoritt ;)

Cosmopolitan in Vegas

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 11:02
 • Kategori: Reise

VI er inne i siste dagen med jobb og klare for noen dager med fri i Vegas. Vi byttet hotell i dag fra Planet til Cosmo. Litt forskjell er det

 

Se vannet danse i Las Vegas

 • Skrevet 09.11.2013 klokka 11:12
 • Kategori: Reise
video:img3103


Jeg blir aldri lei vannshowet på Bellagio. Det er så sinnsykt kult.

Her sitter vi på Olive og spiser lunsj med verdens beste utsikt!

Onsdag i Vegas

 • Skrevet 07.11.2013 klokka 20:34
 • Kategori: Reise

Vi tok lunsj på Olive på Bellagio i går. VI satt ute på terrasen med sola i ansiktet, champangen på kjølern og ett dansende vannshow.

Det var en helt magisk opplevelse.Middagen i dag ble inntatt på Hakkasan og derfra dro vi vidre til Light club på Mandalay Bay hotellet.

Her spilte Zedd i kveld.Filmen får vises når vi kommer hjem ..

Lite bildedryss fra hotellet vårt i Vegas de første nettene.

 • Skrevet 07.11.2013 klokka 02:42
 • Kategori: ReiseIm in Vegas bitch..

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 00:54
 • Kategori: Reise

Tid kan føles som ett vindkast som flyr forbi eller timer og dager som blir dratt ut i det uendelige. Endelig i dag var dagen her, klokken ringte 04.00 og før klokken var 5 var vi på Gardermoen.

VI er nesten 70 stk på tur i år, som reiste over to puljer til Las Vegas i går. Det er en så fantastisk lettelse og se at noe man har jobbet for så lenge går helt smertefritt. Med en flytur som tok ett par timer over til London og nye 10,5 time over til Las Vegas så må jeg klype meg litt i armen, jeg blir like overrasket av denne litt magisk gale byen hver gang jeg kommer hitt. Lysene som står opp fra ørkenen når flyet nærmer seg ankomst, menneskene, lydene, hele stemningen her er annerledes enn noe sted i USA jeg har vert, egentlig noe sted jeg noen gang har vert.

Vi blir møtt med noe logistikk på buss, og limousiner ved ankomst. Her finner du virkelig biler i alle størrelser og fasonger. Vi er spredd over to hoteller Circus og Planet som ligger nokså spredd på stipa.

Siden det er min kollega og bestevenninnes første tur til Vegas dro vi rett til Tao for middag. Tao som er en kjent restaurant inne på Venetian. Noen av dere har sikkert hørt om denne før, New York har en veldig populær restaurant med samme navnet.

Nå som vi er inne i første hele dagen her nede så sitter jeg rolig ned ett sekkund og tenker jeg har verdens beste jobb. Vi har vert på Helikopter, det er helt fantastisk. Å fly over Vegas og se alt fra luften, vidre igjennom Grand Canyon hcor man surfer på vinden igjennom daler og over ørken. Priceless. 

 

 

Dagen før dagen.

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 21:40
 • Kategori: Reise

Siden vi starter dagen før klokken er fem i morgen tidlig så har vi bestemt at vi tar natten på Park Inn på Gardermoen! Kan bare tenke meg jeg er relativt trett i trynet når klokken ringer 0400 men det er alikevel 100 ganger bedre enn å styre med taxi fra Oslo midt på natten. Nå har jeg gått så mange runder med meg selv før Vegas! Hvis ikke alt er klart for tur nå så blir vi aldri klare!

Pakke Hælvetet til Vegas

 • Skrevet 30.10.2013 klokka 14:15
 • Kategori: Reise

Jeg er en impulspakker !

Sikkert fordi jeg hater å pakke. Jeg er typen som pakker samme morgenen jeg skal reise noe som er håpløst i de periodene jeg er mer borte enn hjemme. Den følelsen når man fortsatt har 2 kofferter fullpakket i gangen og vet du må pakke en ny en morgen etter.


Denne gangen skal jeg prøve å være tidlig ute, skal prøve å lage meg en liste å skrive ned hva jeg trenger på turen til Vegas. Men jeg merker som dagene går og avreise nærmer seg er den listen fortsatt godt plassert i mitt hode. Sist så stresset jeg meg såpass ut hjemmefra at jeg greide å legge igjen lommeboken min. godt jeg alltid har en tendens til å spre kortene mine litt rundt i lommer.


Så er det problematikken ved og bestemme seg for hva man trenger! Stoler man på hotellet og lar sin egen hårføner ligge hjemme eller hva med adapter, det ordner jeg der nede, så stresser man rundt ved ankomst fordi man ikke har mer strøm. Unødvendig! Blir det varmt eller kaldt, yr sier 13-16 og pent sier 22-24 grader.

Det hadde vert mye enklere og ikke hatt disse 23 kg og forholde seg til. Jeg er håpløs, egentlig vil jeg bare pakke alt jeg vil ha med også ikke tenke på kiloene, en kolli hadde vert mye enklere og forholde seg til. Man kan jo ikke sitte på kofferten på vei ned heller. Den som forteller meg at man ikke shopper noe i Vegas, den blir totalt ignorert. 

 

Vegas Baby, Vegas !!

 • Skrevet 25.10.2013 klokka 10:55
 • Kategori: Reise

Greier ikke helt legge fra meg at det i dag er 9 dager til jeg sitter på flyet over Atlanteren til Las Vegas. Byen har nesten 40 millioner besøkende per år. Nå igjen er det min tur. Vegas handler jo ikke bare om kasinospill. Tenkte vi kunne prate litt om hva som står på agendaen på denne reisen.  

Sema messen: Denne gangen er dette hovedgrunnen for reisen. Dette er messen for den bil interesserte. Har du sett pimp my ride? Vel her finner du produktene. I fjor var det mer enn 60 000 mennesker innom denne messen. Selv jeg som ikke kan stort om bil syns denne messen er underholdene. Med Rakse biler, pene damer og utrolige utstillger så forstår jeg fasinasjonen av denne messen.Vi har delt opp denne turen med 6 dager jobb og tre dager ferie og fanteri. Derfor har vi booket oss inn på to forskjellige hoteller.

Planet Hollywood som ligger i hjerte av Las Vegas lett tilgjengelig rett opp fra fotgjengeren på The Strip.

 

The Cosmopolitan ligger rett over gaten fra Planet sør for Bellagio. Dette er nok ett av de litt nyere hotellene på Stripa og kom i bruk i 2005.

Litt aktivitets snakk må vi også igjennom.

En av de første dagene så vil vi oppleve Vegas fra luften. Dette har jeg prøvd en gang og anbefaler ikke dette hvis du har hatt litt for høy promille dagen før. Vi blir hentet på hotellet og kjørt ut til Maverick sin helikopter plass derfra flyr vi til Gran Canyon og lander nede i kløften hvor det blir servert bobler og snack derfra går turen tilbake og avsluttes med flygning over The Strip.

 

 Baja Buggy er ikke en tur for de med svakt hjerte. VI tar å drar ut i Nellis-sanddynene i en spesialbygget racingbuggy bil.  Dette er en tur for de som søker fart og spenning og et skikkelig adrenalinkick. Det er med flere guider slik at du kan kjøre i ditt eget tempo. Min plan er å kjøre som en villmann!

Machine Guns Den ultimate «manneopplevelsen» finner du 10 minutter fra Las Vegas Strip. Enten du er fan av gamle klassiske filmer med sinnsyke skytescener som f.eks «Rambo» eller «Scarface» eller du digger skytespill som «Call of Duty»...- Be ready to take this to your next level

Dette er kun de første dagene. Mere som venter er fantastiske middager, show, meatloaf konsert, selvfølgelig litt uteliv, ferrari kjøring, shopping osv ..

 

Resturant tips i Praha

 • Skrevet 24.10.2013 klokka 17:11
 • Kategori: Reise

Tidligere i september var jeg en tur på jobb i Praha og fikk oppleve noen av de bedre restaurantene jeg vert på. Ikke nok med at matopplevelsene var fantastiske, servicen var helt på topp.

Praha har kanskje gjennom de siste 15 årene vert ett av Europa med populære reisemål. Byen kan by på det meste vi Nordmenn ofte søker nå vi vil ut av Norge. Kunst og kultur, god mat, spennende opplevelser, shopping og veldig billig øl.

V ZATISI var drevet av ZATISI CATERING GROUP som er der navnet stammer fra. Bortgjemt i Prahas labyrint gater finner man denne perlen. De tilbyr tsjekkisk mat med litt internasjonalt strø på og veldig komfortable stoler og dekor. 

Vi spiste her en tasting meny på 5 retter og den etter den andre var bedre enn den første. Med alt fra Blomkålsuppe, til vaktel, kalvefilet og tiramisu

Siden vi var så fornøyde første kvelden, tok vi like gjerne og prøvde søster restauranten også. Bellevue er uten tvil til en av de beste gourmet restauranter i Tsjekkia. Restauranten hører til landets beste catering selskap Zatisi Catering Group som er også hovedleverandør til Den Tsjekkiske President og har catering eksklusivitet under spesielle begivenheter ved Prahaborgen. Igjen her opplevde strålende mat og service. Denne resturanten var nok hakket stivere både i pris og dresscode enn den første.

 Også her prøvde oss på litt forskjellig som kamskjell, indrefilet og en ordentlig sjokolade bombe med glasert popcorn.

 

Når verden ligger for dine føtter

 • Skrevet 24.10.2013 klokka 13:42
 • Kategori: Reise

Den siste tiden føles det nesten som om man har vert mer i det store utland enn hjemme i Norge.

Med Praha, London, Gdansk, Sopot, Frankfurt, Köln og Düsseldorf under beltestedet bare den siste måneden så må jeg innrømme at 3 uker hjemme før det begynner igjen har vert fantastisk deilig.

 

Men allikvel kan jeg nesten ikke vente til Søndag om snart bare 1 uke.

Las Vegas er på tapete. Dette blir min 3 gang i syndenes by som fortsatt er det sykeste stedet jeg tror jeg har vert. Man tror det er en ut av deg selv opplevelse men hva man sitter igjen med er litt skrekk blandet fryd.

 


 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits