Travelista

Finally, shoe heaven

  • Skrevet 07.03.2014 klokka 10:15
  • Kategori: Mote

Perfeksjon!! 

Endelig er de her <3Følg meg og mine reiser på instagram:

Travelistaa

#Travleista #reise #travel #vegas #usa #fun #work #fashion #shoelove #shoes #heels #highheels

Shoe Heaven on a Friday night

  • Skrevet 24.01.2014 klokka 16:31
  • Kategori: Mote

Noen dager kan drømmer virkelig hjelpe på en ellers syk hverdag. Om jeg hater januar forkjørelsen, like gjerne bihulebetennelse og streptokokker på en gang. Da har jeg tatt min del av kaken å slipper å bli syke før 2015. Let's hope.

Derfor drømmer jeg meg bort i noen av de vakreste fredags helene man kan finne ! Giuseppe Zanotti

Flere enn meg som kan drømme seg bort i vakkert design ? Hva er ders favoritter?

#mote #fashion #shoes #design #higheels #heels #glam #blogg #travelista #weekend

How to: Julesminken

  • Skrevet 09.12.2013 klokka 11:34
  • Kategori: Mote

 

Jule sminken! For meg har det hele tiden med og highlighte de delene av ansiktet man liker. Få lys på de riktige stedene og skyggelegge rundt. Underveis er det helt umulig å ikke le litt av seg selv. Man ser jo relativt tåpelig ut. Men jeg kan by på dette ;)

Det første jeg gjør er å legge en god base med foundation, samt farge brynene mine.

Så begynner jeg å legge en lys concealer på de områdene man helst vil at lyset skal treffe. som under øynene, nesekammen og opp i pannen, rett over leppene over og under brynet.


Så er det bare å ta frem en mørk concealer for å fremheve trekkene i ansiktet. Som dere ser går dette utover mine kinnben, nese, i kanten på luggen og rett ved kjeven.SÅ er det bare å bruke en liten dråpe av foundation på fingeren og begynne å dra ut linjer pg streker. På med litt higlight og maskara. og vips.

Ferdig og Fest klar =)
Komedien ! Julebord 2013

  • Skrevet 06.12.2013 klokka 14:31
  • Kategori: Mote

 

Årets første julebord. Det komiske er hvor mye vi stresser over denne dagen. Jeg er sikkert som veldig mange andre jenter. Kjolen, skoene, håret, sminken alt må på plass. Jeg må ha så og så lang tid for og ordne og fikse. Nesten så jeg blir stresset når jeg vet jeg bare har 2 timer på meg. Alt for å få oppleve denne ene kvelden med kollegaer, venner og kanskje til og med familie. Ler av meg selv!


Men hva er egentlig så stas med julebord? Er det at man endelig har en grunn til å pynte seg ? Jeg mener i Norge så skal vi jo aldri skille oss ut, har vi nå er grunn til og ikke være en av mange? Er det lov å være tacky nisse på julebord? Er det for å se disse sjarmerende kollegaene, seg selv inkludert, bli mer og mer sprengt i øyene, skjevere og skjevere i trynet og mer og mer på flørtern? Hvem har vel ikke hørt noen av verdens dårligste sjekketriks i desember hvert år? For jeg mener etter gratis alkohol i 4 timer så er vi så super sjarmerende? Stående med bena i kryss, pissende i blomstekassen foran restauranten eller med hodet over doskålen fordi han på regnskap absolutt skulle få deg til å drikke den siste shooten med jeger?Kanskje det er fordi vi trenger historier i venne gjengen og på kontoret til å greie oss frem til sommerfesten ? ofte så er jo ett julebord nok informasjon il å fylle en såpeopera. Han har kone men liker frøken blond, hun syns mr X er kjekk og alt er lov i julen? stjele en politibil, det er lurt? Hvem kan drikke mest akevitt ? bade i desember? Husker ikke hvorfor jeg våknet her? Man hører så mange historier som nesten høres helt ufattelige ut dagen etterpå. Vi sitter samlet rundt lunsjbordet på jobben eller møtes på cafe for å prate om alt det litt på kanten vi drev med dagen før.

Jeg syns hele tanken rundt julebord er litt komisk, den ene gangen i året hvor det ikke spiller noen rolle om du er sjef, manager, på gulvet eller under, vi alle har ett felles mål og det er og ikke kunne gå rett hjem, skaffe nye minner og hygge oss sammen med de menneskene vi bruker mye tid på. Jeg har en tendens til å dra på meg ALT for høye heler, bruke way to long foran speilet, for så å drikke litt for mye champagne, kanskje fylle på med en jeger eller to? for så danse til hverken maskaraen, LIP glossen eller håret står der det var, men i mitt hode er jeg enda finere enn når jeg gikk ut døren hjemme, for så å klage meg hjem!  Skoene gjør vondt, kjolen er for trang og jeg finner ikke nøkkelhullet som nøkkelen min skal inn og på Macern var det selvfølgelig ALT for lang kø.
Om jeg gleder meg til i kveld, nye minner skal lages med noen av verdens beste.

 

Har dere noen gode Historier og dele?

Julebord Krise, what to wear?

  • Skrevet 05.12.2013 klokka 22:53
  • Kategori: Mote

Endelig er den her ! Julebord sesongen! Jeg haSko? Steve Madden har nok mine favoritt fest heler!Det lille ekstra?


Hva med Kjolen? Sort ? Paljetter ? knasj? Bar rygg?Hvorfor skal dette være så vanskelig ? Hva syns dere ? Hjelp!! <3 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » November 2014
hits