Travelista

Tid til deg selv !

 • Skrevet 30.12.2013 klokka 17:16
 • Kategori: Hjem

VI kan alle ha godt av å ta litt tid til oss selv i en ellers travel hverdag. Litt tid til og bare nyte og skjemme seg selv bort. Nå om dagen går tiden så alt for sakte, men det er vel realiteten når man gleder seg litt for mye. New York er bare 4 dager unna og jeg kan ikke vente.

Alle jenter kan vel hygge seg med ett glass rødvin foran peisen, kur i håret, fuktighetsmaske.
Nyt litt egentid, du fortjener det <3

Januar i New York !

 • Skrevet 27.12.2013 klokka 15:30
 • Kategori: Reise

 

Jeg kan ikke vente med å sparke i gang reiseåret 2014 med en fantastisk tur til New York. Byen over alle byer. Jeg virkelig elsker dette stedet. Det er som en diger melting pot med mennesker. Det fine med denne byen er at du aldri vet helt hva du går til. Den har i vertfall en tendens til å overraske meg hver gang.

 Denne gangen gleder jeg meg til å oppleve New York på vinterstid, det er nytt, tror faktisk jeg skal være så Turist at jeg skal gå på skøyter ;) Så er det jo januar så det må jo shoppes, og ikke minst bare nytes. Byen i seg selv gir deg jo en grunn til å pynte deg hver dag.

 

Gleder meg til å kunne sprade i høye heler !! 

Gleder meg til Hygge å glasset og med venner <3
Gleder meg til fantastisk mat <3
Gleder meg til Shopping <3

 
Ikke minst tid med gode venner <3

 

6 Små dager til takeoff <3

New York Guide !

 • Skrevet 10.12.2013 klokka 20:47
 • Kategori: Reise

NÅ begynner reisefoten å lee litt på seg igjen. Jeg kan nesten ikke vente til neste tur. New York og jule/salgshopping står på tapetet. Jeg har vert i denne fantastiske byen 4 ganger før, men aldri fått opplevd julen der. Tenkte jeg kunne dele en liten guide eller kanskje noen små hemmeligheter.

 Generelt

"Kunsten" med NY, tror jeg, er å ikke ville for mye på en gang - plukk ut kanskje 2 ting pr dag dere MÅ se/gjøre, resten av dagen vil uansett gå med til alt det som dukker opp på veien. Jeg ville booket restaurantene på forhånd, hvis ikke kan man risikere og ha gått og surret rundt på tom mage alt for lenge også ender man opp på ett sånn passe sted.Det beste med denne storbyen er kanskje allikevel og bare å tusle gate opp og gate ned  å føle byen på kroppen, se livet  og kulturen.

 

Opplevelser

 

En tur i Central Park er et MUST, gjerne tidlig på morgenen før resten av byen har våknet. Med en kaffe fra Starbucks og gode sko kan det nesten ikke bli bedre, gjerne første morgenen da man likevel har jetlag  


Washington Square Park (ved NYU), der er det alltid masse liv, kunstnere, gateartister etc.

 

På Times Square får man kjøpt restplasser billig til ulike Broadway forestillinger. Halvprisbilletter er nemlig til salgs hos TKTS sine kontorer på samme dag som forestillingen. TKTS har to utsalgssteder, en på Times Square, og en på South Street Seaport.

 


Mange av tingene man bør oppleve i New York er ganske selvskrevne, Men noen tips skal jeg prøve å dele allikevel.

Top of the Rock
Top of the Rock er utsiktsstedet på toppen av Rockefeller Center. Hvis man skal opp for å se på utsikten er dette å anbefale fremfor Empire State Building. Det er kortere kø, færre mennesker, og faktisk mye bedre utsikt. Hvorfor er utsikten bedre? Jo, for det første har man uskjermet utsikt over Central Park, og for de andre så kan man jo se Empire State herifra, et av de fineste byggene i New York på kveldstid (for da lyser de det opp i forskjellige farger).

Tenament Museum
Et museum i LES (Lower East Side. New Yorkere elsker forkortelser på ting, så det er bare å lære seg LES, Soho, Noho, osv.) som gir guidede turer i et gammelt hus. I løpet av turen får man fortalt litt om historien til de som bodde i huset, og man får forståelse for hvordan det var å bo i New York før i tiden når det var trangt å bo og tøft å klare seg.

Staten Island: South Beach Boardwalk
En av USAs lengste boardwalks ligger på Staten Island. Jeg har vært der på sykkeltur (leide sykler i Battery Park og tok med på fergen), men det går også buss fra fergeterminalen. Utrolig hyggelig sted å gå på tur på en fin dag plus at man får sett en annen bydel enn Manhattan. Fergen til Staten Island er gratis og er verdt en tur i seg selv siden man får sett Financial District fra sjøsiden og seiler rett forbi Statue of Liberty. (kanskje ikke tidenes råd i Januar ;)

Hotel:

Denne gange har vi valgt et boutique hotell som ligger i New Yorks funky del Soho. Mondrian Soho skal vist være på Trendy of fresht med litt yngre og hipt klientell
Frokost
-Pastis. French Bistro i Meatpacking district, her er det alltid fult og god stemning

-The Corner Shop Cafe. Kjempe koselig cafe for frokost eller lunsj. Ligger på hjørnet av Broadway og Bleecker. God omelett og ferskpresset juice! Og deilig pasta også!

Lunsj

-Balthazar.  80 Spring Street, 212-965-1414 Her tilbyr de en fransk meny, dette er bistro som er meget populær, ligger i Soho området og det perfekte sted hvis man vil se en kjendis eller to når man er byen. Perfekt sted for lunsj i mellom shopping turene. Kanskje dette er NYC svar på Theatercafeen  

-Max Brenner. Sjokolade butikk og restaurant rett ved Union Square. 841 Broadway, mellom 13th & 14th st. God mat. Hyggelig og annerledes cafe. Her får du sjokolade pizza om du vil

- Felix. Ta turen til Felix på lørdag eller søndag formiddag. Nyt god mat, vin og høy stemning. Brunsjen utvikler seg fra hyggelig prat til dansing på bordene med nye bekjentskaper. Etterhvert flytter festen seg over gaten til klubben Diva der champagnen flyter og stemningen er skyhøy.

Middag

-Tao. Dette er en av de mest populære Asiatiske restauranten i NYC. I det øyeblikket du kommer inn i lokalet er det som du blir tatt med til en annen verden.. Bakerst i restauranten raver det en stor statuett av Buddha og gjennomføringen av hele konseptet er genialt. Her ble jeg servert den beste cosmoen jeg i mitt liv har smakt.. Den var himmelsk! Dette er ett sted du MÅ bestille bord og helst ha litt tid til å ventet, det er meget populært og tålmodighet er ett stikkord.

 

-Italiensk: Lombardi?ser New Yorks eldste og mest autentiske pizzeria i Little Italy. Pizzaene er nydelige, og vinen er rimelig. Det er kanskje fordi amerikanerne drikker øl til sin pizza?

 

-Spice Market. Dette er også en Asiatisk restaurant som er meget populær og ligger godt plassert nede I Meatpacking district. Dette er som Tao en Sexy restaurant som er veldig gjennomført, her finner du blant annet noen av de mest spicy kyllingvingene i byen. Kelnerne går rundt antrekk som kan minne pysjer.. Maten kommer litt når den er klar og blir servert så alle kan dele. Her anbefaler jeg Striped Bass Wok Fried Napa CabbageWater Chestnut and Cucumber & Grilled Strip Steak Garlic, Coriander and Sesam. Lønner seg å bestille bord

 
Barer/Klubber

-Standard Hotel. Her finner du litt for en hver smak, du kan velge å gå inn på siden og ta heisen opp i en fantastisk topp etasje med høy musikk, utrolig sky view og så klart svømme basseng i hjørnet, hvis man skulle ønske og kaste seg uti med kjole og alt tilbehør på.

 -Rett ovenfor gaten fra Standar hotellet ligger den originale coyote ugly baren.

-Lyst på noe litt mer mellow kan du velge Beer garden på siden .. her er det masse mennesker og mye øl, tysk inspirert.-PDT (Please don't tell) For å komme til denne bittelille baren må man gå igjennom en telefonkiosk i en pølse-takeaway sjappe. Veldig morsomt sted med gode drinker

-Marquee, 289 10th ave, finnes i både Las Vegas og sidney.. Velidg kult ;)

Meatpacking er det nye området i NYC klubbene ligger litt på rekke og rad. 1oak, griffin, avenue, the standar, Jane hotel .. Bleecker street må også nevnes pleier og være litt syden stemning her (litt usikker på hvordan det er i januar)


 Shopping:

-Her må dere dra til Soho.. Der finner du alt fra designer merker til de litt mindre kjente butikkene med skatter.

-Meatpacking hfinner du DvF, Alexander McQueen, Moschino, litt dyrt for meg, men verdt en titt

-Det finnes en vintage butikk i brooklyn som heterBeacon Closet i Williamsburg  (ligger en på Manhatten å)

-A Second Chance er kanskje NYC beste vintage butikk.. syns jeg ;)

-Skoavdelingen i 8 etg. på Saks er noe alle jenter burde oppleve. Den har til og med sin egen zip code, så stor er den! Alle skoene er fantastiske, og merkene likeså. Skal du ha sko, ikke gå et annet sted. Steve Madden er et rimeligere alternativ.

 

Gleder meg hysterisk til å reise tilbake. Håper noen av dere kan bruke noen av tipsene jeg har skrapt opp i løpet av turene. noen som har noen bra tips å by på?

Kom du krypende julestemning!

 • Skrevet 10.12.2013 klokka 15:29
 • Kategori: Jul

Vi startet morgenen i dag i kjent tradisjon på julefrokosten til Radisson. Dette er tredje året jeg er der og det er like hyggelig hver gang. Obligatorisk julestemning får du. I år var vi flere enn vi har vert de siste årene. Over 400 faktisk. Vi kom til dekt bord med deilig frokost, alt fra eggerøre til skinker og ferskpresset juice.

Christian Ingebretsen var konferansier og med Gaute Ormåsen og Cecilia Vennersten lagde de vakker musikk og god stemning sammen med barnekoret. De siste dagene har virkelig julestemningen krøpet litt mer opp hos meg, med litt hvitt i gatene og julemusikk på ørene så tror jeg den er rett rundt hjørnet.How to: Julesminken

 • Skrevet 09.12.2013 klokka 11:34
 • Kategori: Mote

 

Jule sminken! For meg har det hele tiden med og highlighte de delene av ansiktet man liker. Få lys på de riktige stedene og skyggelegge rundt. Underveis er det helt umulig å ikke le litt av seg selv. Man ser jo relativt tåpelig ut. Men jeg kan by på dette ;)

Det første jeg gjør er å legge en god base med foundation, samt farge brynene mine.

Så begynner jeg å legge en lys concealer på de områdene man helst vil at lyset skal treffe. som under øynene, nesekammen og opp i pannen, rett over leppene over og under brynet.


Så er det bare å ta frem en mørk concealer for å fremheve trekkene i ansiktet. Som dere ser går dette utover mine kinnben, nese, i kanten på luggen og rett ved kjeven.SÅ er det bare å bruke en liten dråpe av foundation på fingeren og begynne å dra ut linjer pg streker. På med litt higlight og maskara. og vips.

Ferdig og Fest klar =)
Komedien ! Julebord 2013

 • Skrevet 06.12.2013 klokka 14:31
 • Kategori: Mote

 

Årets første julebord. Det komiske er hvor mye vi stresser over denne dagen. Jeg er sikkert som veldig mange andre jenter. Kjolen, skoene, håret, sminken alt må på plass. Jeg må ha så og så lang tid for og ordne og fikse. Nesten så jeg blir stresset når jeg vet jeg bare har 2 timer på meg. Alt for å få oppleve denne ene kvelden med kollegaer, venner og kanskje til og med familie. Ler av meg selv!


Men hva er egentlig så stas med julebord? Er det at man endelig har en grunn til å pynte seg ? Jeg mener i Norge så skal vi jo aldri skille oss ut, har vi nå er grunn til og ikke være en av mange? Er det lov å være tacky nisse på julebord? Er det for å se disse sjarmerende kollegaene, seg selv inkludert, bli mer og mer sprengt i øyene, skjevere og skjevere i trynet og mer og mer på flørtern? Hvem har vel ikke hørt noen av verdens dårligste sjekketriks i desember hvert år? For jeg mener etter gratis alkohol i 4 timer så er vi så super sjarmerende? Stående med bena i kryss, pissende i blomstekassen foran restauranten eller med hodet over doskålen fordi han på regnskap absolutt skulle få deg til å drikke den siste shooten med jeger?Kanskje det er fordi vi trenger historier i venne gjengen og på kontoret til å greie oss frem til sommerfesten ? ofte så er jo ett julebord nok informasjon il å fylle en såpeopera. Han har kone men liker frøken blond, hun syns mr X er kjekk og alt er lov i julen? stjele en politibil, det er lurt? Hvem kan drikke mest akevitt ? bade i desember? Husker ikke hvorfor jeg våknet her? Man hører så mange historier som nesten høres helt ufattelige ut dagen etterpå. Vi sitter samlet rundt lunsjbordet på jobben eller møtes på cafe for å prate om alt det litt på kanten vi drev med dagen før.

Jeg syns hele tanken rundt julebord er litt komisk, den ene gangen i året hvor det ikke spiller noen rolle om du er sjef, manager, på gulvet eller under, vi alle har ett felles mål og det er og ikke kunne gå rett hjem, skaffe nye minner og hygge oss sammen med de menneskene vi bruker mye tid på. Jeg har en tendens til å dra på meg ALT for høye heler, bruke way to long foran speilet, for så å drikke litt for mye champagne, kanskje fylle på med en jeger eller to? for så danse til hverken maskaraen, LIP glossen eller håret står der det var, men i mitt hode er jeg enda finere enn når jeg gikk ut døren hjemme, for så å klage meg hjem!  Skoene gjør vondt, kjolen er for trang og jeg finner ikke nøkkelhullet som nøkkelen min skal inn og på Macern var det selvfølgelig ALT for lang kø.
Om jeg gleder meg til i kveld, nye minner skal lages med noen av verdens beste.

 

Har dere noen gode Historier og dele?

Julebord Krise, what to wear?

 • Skrevet 05.12.2013 klokka 22:53
 • Kategori: Mote

Endelig er den her ! Julebord sesongen! Jeg haSko? Steve Madden har nok mine favoritt fest heler!Det lille ekstra?


Hva med Kjolen? Sort ? Paljetter ? knasj? Bar rygg?Hvorfor skal dette være så vanskelig ? Hva syns dere ? Hjelp!! <3 

Stemning i hjemmet <3

 • Skrevet 04.12.2013 klokka 22:03
 • Kategori: Hjem

Prøver å få litt julestemning, starter i det små her hjemme.

 
Reiseåret 2013 Sep - Nov

 • Skrevet 03.12.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Reise

London

Vi reiste ned til London denne gangen for min far ble 50 med kjøpte The Wall billetter med Pink Floyd i baklommen. Her feiret vi med middag på Hakkasan, kanskje fortsatt min favoritt restaurant i London, med litt asiatisk inspirert mat og stemning i veggene. Musikal er jo nesten mandatory hvis man reiser til London, så vi dro videre på Rock of ages. Lenge siden jeg har ledd så mye av en musikal som jeg gjorde av denne. Den var rett og slett super bra. Ellers var jo konserten på Wembley stadion hinsides, å tenke på reaksjonene dette albumet laget for så mange år siden og hvor kontroversielt det var. Hele albumet er jo egentlig en stor protest. 

Praha

Vi reiste til Praha på studietur. Rett og slett for å bli bedre kjent, se hva den har å by på. Selv syns jeg Praha var en vakker by med så mye spennende bygning og kultur og ikke minst fantastisk god mat

 
Gdansk / Sopot

VI reiste på tur for å feire en god kamerat av oss sin 30 års dag. Jeg har vert i Polen og Gdansk før og jeg er ikke noe mer frelst etter denne turen. Vi hygget oss masse men det var nok mer menneskene enn stedet i seg selv som gjordet dette. Vi bodde sentralt og fint på Hilton hotellet. Kan absolutt anbefale det.Reiseåret 2013 Juli - September

 • Skrevet 02.12.2013 klokka 11:54
 • Kategori: Reise

 

Korsika.

 

Tour de France 2013 var 100 års jubileumsrittet. Noen sa det var 10 årets viktigste idretts begivenhet, så jeg syns det litt gøy å si man har fått oppleve det. Dette sykkelrittet er virkelig ett sirkus som triller inn i hver liten by. Jeg må vel innrømme at jeg ikke finnes noe mer sykkel interessert enn at jeg syns en tur ut en gang i ny og ned er gøy. Men opplevelsen i seg selv var det ingenting å si noe på. Selv om man reiser opp i løype og venter i timevis for å se syklistene, så er alle kjørt forbi deg i løpet av 15 sekunder.Beach party i Grenaa

 

Tradisjons tro dro vi I år igjen ned til Grenaa for Beach party. Vi har en venn som er med og arrangerer ABC radio sin årlige beach fest, så vi stiller jo gladelig opp som VIP gjester. Det er som regel en lang helg med lat for mye gøy og litt for sene kvelder.


Gran Canaria

 

Trengte en uke med bare avslapning så jeg ble familien på tur til Syden. All inclusive er ikke min favoritt når det kommer til måter å reise på. Men akkurat denne gangen passet det midt i blinken, med litt late dager. Samt en liten tur opp på tinder, som er det høyeste jeg har vert. Å som alltid på familie tur blir det mye minigolf, spill og litt Go Cart. Vi greier jo ikke si nei til litt fart og spenning.
Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » November 2014
hits