Travelista

Reiseåret 2013 April - Juni

 • Skrevet 29.11.2013 klokka 11:50
 • Kategori: Reise

München

 

Bauma messen, er en messe for bygg og anleggs bransjen i April måned. Messen ligger i München i Tyskland som kanskje er mest kjent for Øl, Lederhosen og oktober fest. Men uansett er det en relativt livlig by med en litt uformell stemning. Messen er kun vert tredje år og er faktisk verdens største bygg og anleggs messe, den er så massiv at du kunne fint kjørt bil i mellom områdene på messen. La oss si at det spredd på 570 000 kvm. Det morsomste med denne turen er nok felles aften på Hofbräuhaus, ordentlig bayersk aften. Sjeldent jeg ser jeger og øl gå unna i de mengdene som det gjør denne kvelden.

Salzburg

 

Ja hva skal man si, vi tok vel egentlig bare en 1 dagstur fra München, tenkte det kunne vert spennende å se Mozarts by. Byen var jo fin i seg selv, spennende og komme og opp på borgen å se utsikten. Men om jeg kommer til å anbefale denne byen er vel heller usikkert. Er du glad i Mozart kuler vil du føle deg som hjemme.

Stavanger:

 

Man må jo prøve å bli litt kjent i eget land? Jeg syns Stavanger er en fantastisk vakker by som har masser å by på, fikk gått til prekestolen for første gang. Selv om været var grått og trist og jeg ikke så lenger en neste tippen min. Flor og fjære var derimot helt fantastisk. En liten oase i Norge? Unikt er kanskje et stort ord, men det var det virkelig med sine 50 000 blomster og planter som stod klare for å ta oss i mot. Her bruker de vinterhalvåret på planlegge nye kombinasjoner av fargesprakende kreasjoner for  sommer halvåret.

 

 
Bergen

 

Bergen er Bergen, dessverre så slo de ikke til med super vær når jeg var der. Fikk sett en alt for mange hoteller, konsert i parken og fløyen.

Valencia

 

OMG, for en fantastisk by! Jeg syns virkelig at denne spanske perlen var spennende. 4 dager var vi på tur hvor vi fik oppleve, sykkelturer langs en gammel tog linje, vin smaking, katamaran tur, akvarium, spansk mat, sightseeing. Det er en av de byene jeg har vert i år hvor jeg virkelig kunne tenke meg å se mer.  
 

Reiseåret 2013 Jan-Mars

 • Skrevet 28.11.2013 klokka 11:02
 • Kategori: Reise

Marcialonga

Januar er skisport måneden, det merker jeg også på jobb. Kanskje spesielt i år, siden Vm og Marcialonga gikk på samme stedet i Italia. For dere som lurer så er Marcialonga ett flott skirenn i Dolomittene og Val de Fiemme hvor man kan velge om man vil gå 70 eller 45 km på ski. Begge renn går i klassisk stil. De første 22 km går sakte oppover, de neste 45 km er i hovedsak flatt og litt nedover med noen korte oppoverbakker. De siste 3 km mot mål i Cavalese går bratt oppover. Det er nok en av de morsommere turene man gjør siden arbeidsoppgaver er alt fra logostikk, til å heie på deltagerene, bygging av samlings plasser og steking av vafler. Godt med litt annet arbeid en det man får i hverdagen foran pcen.

 Ski Vm Val de Fiemme

Jeg var nede i 2 omganger. Fantastisk morsomt å få oppleve sport på så close hold. Tilsammen var vi omtrent 500 mennesker fordelt på tre turer. Selve arrangementet gikk fra 20. februar til 03. mars. Litt sprøtt å gå i gatene i Cavalese under dette verdensmesterskapet for det var rett og slett som om Norge og Nordmenn bare hadde inntatt Italia. Jeg ler enda på tanken av fulle Nordmenn i alt fra badestamper til sovende i brøyte hauger. å ikke for å glemme privat konsert med Postgirobygget <3
Berlin.

Jeg har vert så mange ganger i Tyskland. Berlin var den byen jeg hadde til gode å få meg, eller vertfall siden jeg var liten. Berlin var en fantastisk opplevelse, selv om været sikkert kunne vert noe snillere med oss, det blåste sidelengs med sludd og snø. Byen i seg slev derimot hadde jo så mye og by på, hoteller, barer, shopping, historie, mat, aktiviteter. Vi fikk med oss Trabi kjøring, Museet som heter story of Berlin, ett ordentlig forseggjort stykket av Berlin, shopping, Fantastiske mat opplevelser og ikke minst fest og morro.Nickelback O2 Arena i London

 • Skrevet 26.11.2013 klokka 16:20
 • Kategori: Reise

Jeg elsker konsert livet. Alle syns vi var spør som dro over til London for se Nickelback, men jeg storkoste meg og før jeg viste ordet av det var konserten over. Det var allsang og rocke tendenser i de 90 min de var på scenen.

video:img3324

 

Helg i London

 • Skrevet 26.11.2013 klokka 10:55
 • Kategori: Reise

En helg i London er aldri feil. Selv om det ikke alltid blir slik man tror på forhånd. Noe vi trodde kom til å bli en helg med alt for mye fest, ble mer en helg med masse hygge og kvalitetstid.


Bobble lunsj på Bills i Soho måtte jo til.Shopping på Westfield!
Konsert med Nickelback på O2 Arena !


Winter Wonderland i Hyde Park. Selv syns jeg det var litt nedtur, minner litt om momarken.


Frokost i London!

 • Skrevet 23.11.2013 klokka 11:19
 • Kategori: Blogg

Vi leker ikke jentetur! Skal det være, så skal det være!

Liten oppsummering av reiseåret 2013

 • Skrevet 22.11.2013 klokka 12:15
 • Kategori: Reise

Når vi har kommet hjem fra London skal jeg få oppsummert reiseåret ordentlig. Fin måte å få landet litt, la bena synke og dra innover seg hva man har fått være med på, hva man har opplevd og hvilke fantastiske minner man faktisk sitter igjen med.  Men en liten snik titt er vel lov?

 

Januar ? mars:

 Marcialonga: Italia, Cavalese Val di Fiemme

 

Ski VM i Italia Cavalese Val di Fiemme over to perioder faktisk

Berlin
April ? juni:

München

Salzburg

Stavanger (teller det?)

Bergen

Valencia
Juli ? august:

Korsika med Tour de France

Beach party i Grenaa

Gran Canaria


September ? desember:

London

Praha

Gdansk / Sopot

Frankfurt

Köln

Dusseldorf

Las Vegas

Forelskelse i en by.. er det så annerledes enn vanlig forelskelse ?

 • Skrevet 21.11.2013 klokka 12:11
 • Kategori: Reise

Har du noen gang forelsket deg i en by eller sted? Jeg reiser mye i jobb og privat og veldig ofte havner jeg i storbyer, noen byer som for eksempel Frankfurt har jeg mistet telling på hvor mange ganger jeg har vert, men allikevel sitter man ikke igjen med noe stort inntrykk verken den ene eller den andre veien.  Noen ganger når man reise i jobb setter man seg på ett fly, man blir plukket opp kjørt til hotellet, så ser du konferanser, messer, innsiden a bussen så blir du satt av på flyplassen igjen og vips så er man hjemme. Når jeg kommer hjem spør folk meg hva var ditt inntrykk av stedet, har jeg egentlig vert der? Selv om de snakker etta nnet språk? Eller har man kun brukt en litt annerledes reisemetode til jobb enn buss og bil, sett omtrent det samme som du gjør hjemme selv og reist hjem for å spise middag?

Jeg liker de byene hvor uansett hvor mange ganger jeg er der så gleder jeg meg alltid litt til å komme tilbake. Tror ikke alltid jeg kan sette fingeren på hva som gjør at man forelsker seg i en by og ikke en annen. Jeg har sikkert vert 10 ganger i Barcelona kanskje en 5 ganger i Paris, hver gang jeg reiser til eller fra disse byene får jeg aldri denne klibringen at man skal tilbake.. egentlig rart siden omtrent alle forelsker seg i Barcelona.

London og New York er to av de byene jeg alltid gleder meg til å komme tilbake til. Hver gang kjenner jeg litt sus i magen som forteller meg at det er noe jeg gleder meg til. Jeg var så heldig for noen år siden at jeg fikk sett Chicago og Vancouver på sommers tid. Det har vert som en liten forelskelse jeg aldri kom helt over. Man vil tilbake, se mer, oppleve mer, gjøre mer, bli bedre kjent.

Er egentlig en forelskelse på en by så annerledes enn en forelskelse i en mann? Først blir man tiltrukket av utseende, Det vakre den har å by på, det trekker deg inn, så viser de deg det han er flink på, så kommer du kanskje litt nærmere på dem, du får se at de møkkete gatene på kveldstid før de får ryddet opp, før alle kommer ut og hilser på morgenen. Men når du blir ordentlig kjent oppdager du de stedene ikke alle vet om! City, Downtown, det urbane, funky eller glamorøse. Så er det opp til en selv å avgjøre om det sjarmerer deg eller ikke.

 

 

London, Next

 • Skrevet 19.11.2013 klokka 15:33
 • Kategori: Reise

Hverdagen begynner å smyge seg opp igjen etter 10 dager i Las Vegas. Syns for første gang på lenge det var tungt å komme hjem. Ofte syns jeg det er godt å komme hjem og få pustet litt rundt sien egne ting. Denne gangen var jeg klar for å snu i døra. Syns rett og slett livet ute på eventyr var mye mer tilfredsstillende enn hverdagen her hjemme. Heldigvis har jeg London å glede meg til på fredag.

Jeg har vert en del ganger i London, fått sett den i regn og blåst, strålende sommer sol, med OL liggende i gatene men denne gangen skal jeg få oppleve london som julens by.

Jeg kan nesten ikke vente med å få stumpen trillende inn på ett julemarked igjen. Jeg elsker julen, det er kanskje den fineste tiden av året. Så fin tid og la de rundt deg vite hvor mye man setter pris på dem. Ikke minst bare nyte alt det hyggelige julen har å komme med.

Vi har vert heldig, så Norwegian fly oss til London. Jeg syns Norwegian er tipp topp, eneste i London er at de lander på Gatwick og ikke Heathrow! Lenger reisevei til London.

 

 

Vi fant ut at vi skulle teste ut Grange Holborn hotel, som er ett 5 stjernes hotell i Midtown District mellom city og Londons West end. Med Fitness, spa og svømmebasseng skal vi nok greie å krype oss ut av sengen på morgenen.

Vi blir hentet på hotellet av noen venner av oss i London. Ingen aning om hvor vi skal, men veldig befriende og få beskjed om at man skal være ferdig stelt og klar for middag, drinker og gøy.

 Lørdagen skal vi få brukt på å tusle igjennom Londons jule gater og inn på julemarkedet. Drikke gløgg og bobler. Kanskje få gjort litt juleshopping og gaver. Bare få være bestevenninner på tur. 

Vi er begge kanskje litt for glad i mat så vi tenkte å prøve ut Dstrkt sin restaurant og klubb på lørdagen. Noen som har vert der ? Det ser i vertfall veldig hyggelig ut.På søndag skal vi la Rocke siden av oss smyge ut. Da er det klart Nickelback konsert på O2 arena. Jeg gleder meg som en liten jente. Har elsket dette bandet siden 90 tallet og barneskolen !
 


Jeg er så ekstremt privilegert som får være med på så mye gøy både på jobb og privat, men jeg er enda mer heldig som får lov til å dele disse opplevelse med verdens beste mennesker.

Zedd Live in Las Vegas

 • Skrevet 14.11.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Reise

En av kveldene dro vi på Light club på Mandalay Bay for å se Zedd.

Det var så kult! Tidenes lyd og helt stappfult hus.

Tipp Topp stemning, pluss litt til !!

 

video:img3127

Viva las vegas

 • Skrevet 14.11.2013 klokka 10:31
 • Kategori: Reise

Noen sier at når ett eventyr slutter starter ett nytt. Hva gjør man når man skulle ønske det første eventyret bare fortsatte? Når vi satte oss hjem på flyet til Norge på tirsdag følte man seg litt tygget, tråkket og satt i vaskemaskin for så å bli hengt opp til tørk. Men der hang vi og full av minner og skrukker som vi aldri kommer til å glemme. Jeg må smile litt, for er det mulig ! Vegas du blir ikke glemt med det første.Det jeg liker best med Vegas er alle de kjente stedene du kan se, selv om det ikke det ekte Eiffeltårnet eller de ekte gatene i Venezia er fortsatt god stemning. Å kunne sitte ute Mon Ami Gabi på Paris hotellet sitt uterestaurant i Solsteiken å se på Vannshowet til Bellagiao er helt innafor.Noe mer en hygge har det vert, vertfall når selve jobben i Vegas var unnagjort. Første som sto på planen var å få tak i hvit Moet og Godiva sine sjokolade dekket jordbær. Da var det gjort og festen var i gang.


Shopping må til, i Vegas finner du alt fra Chanel til outlet til HM, med en margarita eller to fra Planet hotellet satt penge mer løst. Siste kvelden tok vi turen på ett nytt show jeg ikke hadde sett før. Thunder from Down under. Jeg rødmer fortsatt med tanken. Skal man si det er ett ultimat jente show? Eye candy ?

Nr2 var min favoritt ;)

I met a guy, his name was Steve...

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 13:41
 • Kategori: Shopping

FIkk for meg at jeg trengte nye sko. Der var Mr Steve Madden klar til å hjelpe!

1,2,3,4 Jeg er vel som alle andre jenter, ELSKER sko..

Cosmopolitan in Vegas

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 11:02
 • Kategori: Reise

VI er inne i siste dagen med jobb og klare for noen dager med fri i Vegas. Vi byttet hotell i dag fra Planet til Cosmo. Litt forskjell er det

 

Se vannet danse i Las Vegas

 • Skrevet 09.11.2013 klokka 11:12
 • Kategori: Reise
video:img3103


Jeg blir aldri lei vannshowet på Bellagio. Det er så sinnsykt kult.

Her sitter vi på Olive og spiser lunsj med verdens beste utsikt!

Onsdag i Vegas

 • Skrevet 07.11.2013 klokka 20:34
 • Kategori: Reise

Vi tok lunsj på Olive på Bellagio i går. VI satt ute på terrasen med sola i ansiktet, champangen på kjølern og ett dansende vannshow.

Det var en helt magisk opplevelse.Middagen i dag ble inntatt på Hakkasan og derfra dro vi vidre til Light club på Mandalay Bay hotellet.

Her spilte Zedd i kveld.Filmen får vises når vi kommer hjem ..

Lite bildedryss fra hotellet vårt i Vegas de første nettene.

 • Skrevet 07.11.2013 klokka 02:42
 • Kategori: ReiseIm in Vegas bitch..

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 00:54
 • Kategori: Reise

Tid kan føles som ett vindkast som flyr forbi eller timer og dager som blir dratt ut i det uendelige. Endelig i dag var dagen her, klokken ringte 04.00 og før klokken var 5 var vi på Gardermoen.

VI er nesten 70 stk på tur i år, som reiste over to puljer til Las Vegas i går. Det er en så fantastisk lettelse og se at noe man har jobbet for så lenge går helt smertefritt. Med en flytur som tok ett par timer over til London og nye 10,5 time over til Las Vegas så må jeg klype meg litt i armen, jeg blir like overrasket av denne litt magisk gale byen hver gang jeg kommer hitt. Lysene som står opp fra ørkenen når flyet nærmer seg ankomst, menneskene, lydene, hele stemningen her er annerledes enn noe sted i USA jeg har vert, egentlig noe sted jeg noen gang har vert.

Vi blir møtt med noe logistikk på buss, og limousiner ved ankomst. Her finner du virkelig biler i alle størrelser og fasonger. Vi er spredd over to hoteller Circus og Planet som ligger nokså spredd på stipa.

Siden det er min kollega og bestevenninnes første tur til Vegas dro vi rett til Tao for middag. Tao som er en kjent restaurant inne på Venetian. Noen av dere har sikkert hørt om denne før, New York har en veldig populær restaurant med samme navnet.

Nå som vi er inne i første hele dagen her nede så sitter jeg rolig ned ett sekkund og tenker jeg har verdens beste jobb. Vi har vert på Helikopter, det er helt fantastisk. Å fly over Vegas og se alt fra luften, vidre igjennom Grand Canyon hcor man surfer på vinden igjennom daler og over ørken. Priceless. 

 

 

Dagen før dagen.

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 21:40
 • Kategori: Reise

Siden vi starter dagen før klokken er fem i morgen tidlig så har vi bestemt at vi tar natten på Park Inn på Gardermoen! Kan bare tenke meg jeg er relativt trett i trynet når klokken ringer 0400 men det er alikevel 100 ganger bedre enn å styre med taxi fra Oslo midt på natten. Nå har jeg gått så mange runder med meg selv før Vegas! Hvis ikke alt er klart for tur nå så blir vi aldri klare!

Sema messen Las Vegas

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 12:24
 • Kategori: Hjem

Under Sema messen i fjor fikk vi med oss ett bilrace.

Jeg har aldri vert på noe lignende før og ble mer og mer entusiastisk som rundene gikk og bilene bråkte.

Under de få minuttene dette racet pågikk fikk vi se biler i brann, hopp og elleville tilskuere, som ofte kanskje var mest underholdene. Jeg nå klype meg litt i skulderen og tenkte 2 ganger for harry i Vegas er faktisk fryktelig underholdene.

 

 

video:canon 224


 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » November 2014
hits