Travelista

Where to stay in Berlin Part 1

  • Skrevet 03.08.2013 klokka 12:00
  • Kategori: Hotell

Berlin må være en av de byene jeg har vert hvor det ligger hoteller på hvert hjørne overalt.  Hadde lyst til å peke på ett par som jeg syns skiller seg drastisk ut fra resten.

 

Hotel de Rome Berlin / Behrenstraße 37

 Dette er 5* luksus hotell i Hjertet av Berlin. Det ligger på Bebelplatz. Hotellet er en av de få i Berlin som liger i en original bygning, og nettopp denne er de gamle lokalene til Dresdner Bank. Når du kommer inn blir du møtt av fantastisk interiør, høye taker og marmor. Hele hotellet oser av gammel luksus som er gjort på en utrolig fresh måte.

Dette hotellet får deg til å ville ta på deg din fineste kjole og sko du eier, sprade ned trappen og ta Berlin med storm.

 

  

Culinary experiences of Berlin / Del 2

 

Berlin hadde så mange supre restauranter så lyst til å dele ett par til.

Solar:

Når taxien stoppet og satte oss av foran inngangen til solar var det lite som tydet på en flott/hipp restaurant. Det som møter deg er en glass dør og en resepsjon hvor du kan legge igjen jakken din, for så å ta heisen opp i 16 etg. Restauranten er åpen og har store vinduer rundt hele, noe som gjør opplevelsen enda finere når man har utsikt over hele byen.

Solar var ett høydepunkt når det kom til kvaliteten på maten, kamskjellene vi fikk til forrett var perfekte.

Noe vi også fikk oppleve var når klokken tippet over 11, da åpnet de etasjen over og vips så befant vi oss midt i nattklubb/lounge.Volt:

Dette er en restaurant med fokus på lokale råvarer og verdier, bellingen i en gammel industri bygning. Er får du en mix av det industrielle og det moderne som egenetlig godt beskriver Berlin som by også. Chef Matthias Gleiß har gjort tolkninger av tradisjonell Berliner mat med typiske Tyske retter når han serverer maten på din tallerken. 

 

Culinary experiences of Berlin / Del 1

  • Skrevet 01.08.2013 klokka 14:50
  • Kategori: BloggJeg må inrømme jeg var noe skeptisk når vi tok turent il Berlin. Tyskland er ett land jeg er godt kjent i og hvis du ikke leter etter bratwurst, svineknoker eller kanskje Merado kjeden (biff resturant ala Big Horn) så er ikke dette vanskelig å finne. Berlin derimot overrasket stort med sine mange fine perler.

Sage Restaurant / Kopenicker Str. 18-20

Sage åpnet sine dører I mai 2009.

Man kommer gående mot en lang mursteins bygning som viser seg å være en gammel fabrikk ved siden av elven Spree. Her blir du serverer ett bredt spekter av forskjellig mat men mest imponert var jeg over atmosfæren denne restauranten kunne tilby. Den er nesten elektrisk som å komme inn i liten funk bobble i Berlin

Om sommeren åpner de uteservering og beachbar som er perfekt til en sen lunsj på solskinns dager i Berlin. Her samles alt av mennesker fra den urbane til den snobbete.

 

 

Velkommen til min blogg!

  • Skrevet 01.08.2013 klokka 13:30
  • Kategori: Blogg

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » November 2014
hits