Travelista

Stille før stormen.

Står tiden stille eller løper den fra meg? I dette øyeblikket gikk det opp for meg at det faktisk er torsdag, Søndag begynner eventyret. Da føles det som evigheter til. Men allikevel så nærme, nesten litt panisk når jeg begynner å tenke på alt man skal få til før man er reiseklar. Hvordan kommer jeg rundt alt før jeg drar?

Syns det viktigste de siste dagene er å prøve fylle tiden med ting å gjøre. Prøve å legge fokuset på annet enn reisen. Flere som meg som kan glede seg skakk om de tillater seg det? Som ett barn på julaften, får ikke sove, føler meg syk bare lengter etter denne karamellen som ligger foran meg.

Uansett, etter jobb i går dro jeg en tur opp i Holmenkollen. Perfekt vær så trening ute er magisk. Jeg pleier å løpe intervaller i de lange tribunene. Trappene og jeg har ett intenst hat, elsk forhold. Det er så fantastisk deilig når man er ferdig, mens halvveis har man mest lyst til å kaste inn håndkle og la det hele ligge. Må faktisk innrømme at uansett hvor deilig det føles dagen derpå så syns jeg det er mindre godt å bli så støl i leggen at det kjennes som det går en usynlig mann bak meg og skyter leggen min med luftgevær.  Deilig å kjenne man lever ;) 

Tar utfordringen på strak arm ;)


Vakkert på toppen av Oslo 


Helt skutt i bilen på veien hjem. 

#trening #blogg #hverdag #travelista #reise #sommer #sol #oslo #ferie 

California Dreaming

  • Skrevet 22.07.2014 klokka 13:46
  • Kategori: Reise


Heisann alle..


Nå er det evigheter siden siste innlegg. Liker best å skrive når jeg er på reise. 

 

Men nå er det virkelig ikke lenge igjen. 12 små dager så sitter denne stumpen på flyet over til California. Nå føles det som om klokken går baklengs. Pretty pls skru tiden frem, 3,5 uke venter med så mange flotte opplevelser. Saltvannshår og Beach bølger her kommer vi.  

Vi har brukt nokså lang tid på å finne riktig rute for oss. Det er jo så mye å se! 3,5 uke høres lenge ut, men det går så fort !! Planer er å gjøre en rute som ser ca slik ut:

Reiserute.

·         Los Angeles

·         Laguna Beach

·         La Jolla

·         San Diego

·         Palms Springs

·         Vegas

·         Santa Barbara

·         Napa

·         San Francisco

Noen som har vert her før? Selv om jeg har sett mange av stedene før kan jeg ikke vente med oppleve alt igjen. Tar imot tips med takk om dere vet om Restauranter, attraksjoner osv.

 

#reise #travel #travelista # sommer #ferie #California #blogg #hverdag #sommer #sol 

 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » November 2014
hits