Travelista

Sky is not the limit

  • Skrevet 18.02.2014 klokka 18:37
  • Kategori: Reise

"Jeg skal ut å reise jeg!"

Kaster seg ut på nye eventyr, med posen full av forventning klar for noen dager i en lykkelig tilværelse. Tankene svirrer rundt alt jeg kan fortelle når jeg kommer hjem, alt man skal oppleve, menneskene man skal treffe og stedene man skal se.

Når jeg sitter på flyet 36. 000 fot oppe i lufta, sammen klemt mellom åtti-nitti andre mennesker, med flybrusen i ørene, slapp ferdig pakket mat og 9 nye timer forran meg så kan jeg ikke la være og allikevel klype meg i armen å tenke hvor heldig jeg.

Hvor heldig er vi ikke som kan forflytte oss så fort, få sett og lært så mye på så kort tid. Verden i dag ligger regelrett foran våre føtter. Alt du trenger er å tørre.
Du vil alltid møte mennesker som forteller deg at du kan ikke leve ut drømmene dine. Men vet du hva "Never say never"

Reisen er mitt hjem!

14 dager så går turen hitt !

Hvor reiser du neste gang ?

#Travel #Reise #Vegas #Travelista #hotel #USA  #hverdag #jobb #blogg #adventure #fly #drømmer

Hverdagsmagi

Litt hverdagsmagi må til. Skjemmet seg litt bort hos Silje på Beths MediSpa på Frogner, søteste damen! Ikke minst super dyktig.

Dagens besøk var for å snakke litt om hudpleien jeg bruker fortsetter å gi resultater. Skal det sises at jeg elsker disse produktene fra Obagi.

Fikk tips om en primer med solfaktor samt ett nytt mineralpudder. Gleder meg til å teste det ut.Jane Iredale er merket på sminken. Noen som kjenner til dette ?

#blogg #hverdag #sminke #obagi #travelista #spa

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » November 2014
hits