Travelista

Hjelp jeg pusser opp!

 • Skrevet 16.01.2014 klokka 14:13
 • Kategori: Hjem

Flere her ute som er litt lik meg, når man først får blod på tann så gir man seg ikke før alt er gjort? Finnes ingen gyllen middelvei gjør det ? Enten, eller! Her er jeg helt håpløs, f.eks, jeg nekter å gå to ganger hvis jeg skal bære ting inn fra bilen, det hadde sikkert tatt meg mindre tid og gå to turer, men sta som man her skal man ha sekken på ryggen og baggen på hofta gjerne 5 bæreposer i hendene fra matbutikken og her om dagen så måtte jeg jo dra ved sekken etter meg. Kan love der man ser ut som ett vandrende bæresystem.

Denne gangen er det leiligheten min som får gjennomgå, hadde en runde nå om jeg ville beholde den, selge, oppgradere. Evige spørsmålene når er riktige tidspunkt. Endte med at jeg blir noen år til her jeg er. Men noen endringer vil jeg gjøre. At jeg vil bygge Walk-in har jeg fortalt. Men tror nok både stue og spisestue og gang får gjennomgå! kjøkkenet er nesten nytt så det lar jeg bli. Skal bruke litt tid i helgen å lete etter noe inspirasjon og møbler.
Noen her som vet om noen lutt annerledes møbelforretninger enn skeidar, Living, Ikea osv?

Hva liker dere ?

#interiør #blogg #hverdag #oppussing #stue #blogg #hverdag #interior #tips

Jeg bygger Walk-in closet

 • Skrevet 14.01.2014 klokka 14:14
 • Kategori: Hjem

 

Når en dør stenges åpner en annen. Det siste halvåret har jeg bodd sammen med verdens beste venninne. Hun er virkelig verdens beste, i min høst periode hvor jeg var mer borte enn hjemme, kom jeg hjem til ren leilighet og ferdig skiftet seng. Da blir man bortskjemt. Kommer virkelig til savne og bare kunne sitte og le av ingenting på sofaen til alle døgnets tider eller følelsen at det aldri er tomt i leiligheten.

 

1. mars er dette over, da realiserer jeg en ny drøm. Hvem har vel ikke som jente drømt om Walk-in closet ?  Har hentet inn ett par forskjellige leverandører som skal komme med forslag på hvordan vi kan bygge og designe dette rommet. Jeg kan virkelig ikke vente til det er klart, eller se hvordan det blir. Nå om dagen surrer 100 forskjellige muligheter i hodet, jeg tror nok jeg ønsker å holde det rent og

romantisk, men det er så mye å velge mellom.

Inspirasjon !
Noen som har noen forslag ?

#interiør #Walk-in #closet #home #clothes #mote #blogg #hverdag #travelista #shopping #home #interior #fashion 

Tid til deg selv !

 • Skrevet 30.12.2013 klokka 17:16
 • Kategori: Hjem

VI kan alle ha godt av å ta litt tid til oss selv i en ellers travel hverdag. Litt tid til og bare nyte og skjemme seg selv bort. Nå om dagen går tiden så alt for sakte, men det er vel realiteten når man gleder seg litt for mye. New York er bare 4 dager unna og jeg kan ikke vente.

Alle jenter kan vel hygge seg med ett glass rødvin foran peisen, kur i håret, fuktighetsmaske.
Nyt litt egentid, du fortjener det <3

Stemning i hjemmet <3

 • Skrevet 04.12.2013 klokka 22:03
 • Kategori: Hjem

Prøver å få litt julestemning, starter i det små her hjemme.

 
Sema messen Las Vegas

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 12:24
 • Kategori: Hjem

Under Sema messen i fjor fikk vi med oss ett bilrace.

Jeg har aldri vert på noe lignende før og ble mer og mer entusiastisk som rundene gikk og bilene bråkte.

Under de få minuttene dette racet pågikk fikk vi se biler i brann, hopp og elleville tilskuere, som ofte kanskje var mest underholdene. Jeg nå klype meg litt i skulderen og tenkte 2 ganger for harry i Vegas er faktisk fryktelig underholdene.

 

 

video:canon 224


 

Down Memory lane Vegas 2012

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 22:08
 • Kategori: Hjem
Home is where your heart is

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 09:44
 • Kategori: Hjem

 

Hver gang jeg har vert hjemme i litt mer en tre ukers tid kjenner jeg det begynner å rykke i reisefoten. Verden er som en faktor jeg er blitt avhengig av, det er som om jeg får abstinenser av sofaen og hverdagen hjemme. Kulturer, språk, kulinariske opplevelser, mennesker og andre normer enn i Norge. Verden er så stor men igjen så liten.

Noe som er helt sikkert er jo mer du reiser jo mer setter man pris på ett rolig, avslappende hjem man føler seg komfortabel i. Noe av det beste med høsten er kunne legge seg i sofaen hjemme, tenne lys og i peisen og krølle bena godt opp under teppet.

Hva som gjør leilighet til ditt hjem er detaljene som definerer deg. Jeg liker lysefarger, litt gammel romatisk glamor og sko på utstilling.

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits