Travelista

Stille før stormen.

  • Skrevet 31.07.2014 klokka 14:24

Står tiden stille eller løper den fra meg? I dette øyeblikket gikk det opp for meg at det faktisk er torsdag, Søndag begynner eventyret. Da føles det som evigheter til. Men allikevel så nærme, nesten litt panisk når jeg begynner å tenke på alt man skal få til før man er reiseklar. Hvordan kommer jeg rundt alt før jeg drar?

Syns det viktigste de siste dagene er å prøve fylle tiden med ting å gjøre. Prøve å legge fokuset på annet enn reisen. Flere som meg som kan glede seg skakk om de tillater seg det? Som ett barn på julaften, får ikke sove, føler meg syk bare lengter etter denne karamellen som ligger foran meg.

Uansett, etter jobb i går dro jeg en tur opp i Holmenkollen. Perfekt vær så trening ute er magisk. Jeg pleier å løpe intervaller i de lange tribunene. Trappene og jeg har ett intenst hat, elsk forhold. Det er så fantastisk deilig når man er ferdig, mens halvveis har man mest lyst til å kaste inn håndkle og la det hele ligge. Må faktisk innrømme at uansett hvor deilig det føles dagen derpå så syns jeg det er mindre godt å bli så støl i leggen at det kjennes som det går en usynlig mann bak meg og skyter leggen min med luftgevær.  Deilig å kjenne man lever ;) 

Tar utfordringen på strak arm ;)


Vakkert på toppen av Oslo 


Helt skutt i bilen på veien hjem. 

#trening #blogg #hverdag #travelista #reise #sommer #sol #oslo #ferie 
Kommentarer

Victoria Wisløff

31.07.2014 kl.14:32

Håper du har en fin torsdag så langt :)

Travelista

31.07.2014 kl.14:34

Victoria Wisløff: Lige så søte deg =)

Skriv en ny kommentar

hits